ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: Να μη γίνει η Β Πειραιά ο σκουπιδότοπος της Αττικής

ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: Να μη γίνει η Β Πειραιά ο σκουπιδότοπος της Αττικής

NEWS Β ΠΕΙΡΑΙΑ

Να μη γίνει η Β Πειραιά ο σκουπιδότοπος της Αττικής. Η Δραπετσώνα το Κερατσίνι και το Πέραμα με αγώνες θα σταθούν απέναντι στα σχέδια Πατούλη και κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας. Την Τρίτη 15/12/2020 αντιπροσωπεία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ από τις ΟΜ Κερατσινίου Δραπετσώνας και Περάματος μαζί με τους βουλευτές Β Πειραιά Γιάννη Ραγκούση , Τρύφωνα Αλεξιάδη και το …

μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Καίτη Κυλάκου τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, συμμετείχαμε στην κινητοποίηση αποκλεισμού του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Σχιστό, μαζί με Δημοτικούς Συμβούλους, εργαζόμενους του Δήμου Κερατσινίου -Δραπετσώνας και εκπροσώπους φορέων.

Η επιλογή Πατούλη – Μητσοτάκη να φέρουν τα απορρίμματα όλης της Αττικής σε Σχιστό και Φυλή, είναι μια πολιτική επιλογή.

Οι επιλογές στα πλαίσια του πολεοδομικού και χωροταξικού σχεδιασμού, πέρα από τις αντιλήψεις που τις διαμορφώνουν, εκφράζονται με πολιτικές αποφάσεις και προκύπτουν κυρίως από συγκρούσεις συμφερόντων.

Τα συμφέροντα που εξυπηρετούν οι Μητσοτάκης – Πατούλης επιβάλλουν το διαχωρισμό της Αττικής σε περιοχές που παράγουν απορρίμματα χωρίς να τα διαχειρίζονται και σε περιοχές που καλούνται να διαχειριστούν, όχι μόνο αυτά που παράγουν οι ίδιες, αλλά και αυτά που παράγουν όλοι οι άλλοι.

Να ανατρέψουμε τα σχέδια τους.

Είναι θέμα προστασίας της Δημόσιας Υγείας

Είναι θέμα ίσης μεταχείρισης των πολιτών, είναι θέμα χωροταξικής δημοκρατίας.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ράπισμα Ραγκούση σε Πικραμμένο: “Εάν σεβόσασταν την διαδρομή σας το λιγότερο που έπρεπε να κάνετε είναι να παραιτηθείτε”

Newsroom | Pireas News