Σύρος: Η παραλία του Γαλησσά με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό

Σύρος: Η παραλία του Γαλησσά με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό

TRAVEL ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο λόγος για την παραλία του Γαλησσά στη Σύρο. Μια παραλία που δεν είναι τυχαία αγαπημένη όσων επισκέπτονται συχνά το νησί.

Η παραλία του Γαλησσά είναι μια παραλία με ρηχά κρυστάλλινα νερά. Όταν λέμε ρηχά εννοούμε πολύ ρηχά. Περπατάς για δεκάδες μέτρα και το νερό φτάνει κάτω από το γόνατο. Γι’ αυτό το λόγο την επιλέγουν κυρίως οικογένειες καθώς θεωρείται πολύ ασφαλής. Η αφράτη άμμος και η μεγάλη έκτασή της είναι στα επιπλέον θετικά της. Εκτός όμως από αυτά είναι και μια από τις ελληνικές παραλίες η οποία έχει το χαρακτηριστικό ότι διαθέτει δύο πλευρές.

Η μία πλευρά έχει ατελείωτη, χρυσή άμμο και η άλλη πλευρά ένα μεγάλο πεζούλι από το οποίο πηδάς κατευθείαν στο νερό. Είναι έτσι διαμορφωμένο μάλιστα, ώστε μπορείς να κάτσεις στο πέτρινο «παγκάκι», να απλώσεις την πετσέτα σου να κάνεις ηλιοθεραπεία αλλά και να κατέβεις με σκαλιά στο νερό.

 

Η παραλία του Γαλησσά δεν αποτελεί τυχαία μια από τις πιο αγαπημένες μας και ιδιαίτερες ελληνικές παραλίες των Κυκλάδων. Αλλά και γενικά το χωριό αυτό της Σύρου είναι ό,τι πρέπει για χαλαρές διακοπές που τα έχουν όλα, όπως αναφέρει το exploringreece.

Η Σύρος είναι ένα νησί αρχοντικό στο οποίο εκτός από μπάνιο σε καθαρές ελληνικές παραλίες, ωραία γαστρονομία και καλή νυχτερινή διασκέδαση, έχει και πολλά ακόμη να δεις και να κάνεις.

 

Δείτε ακόμα:  Διεθνής εγκληματική οργάνωση εισήγαγε και διακινούσε ναρκωτικά στην Ελλάδα

Newsroom | Pireas News