Τα αντιφατικά μηνύματα του Μάνου Δασκαλάκη σε φίλο του – Τι έλεγε πριν και μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην αρχή ο ίδιος διαβεβαίωνε ότι η εν διαστάσει σύζυγός του δεν έχει σχέση – Μόλις κατηγορήθηκε η 33χρονη για το θάνατο της Τζωρτζίνας άλλαξε εντελώς τη στάση του
Η αλλαγή στάση του Μάνου Δασκαλάκη για το θάνατο των παιδιών της οικογένειας του στην Πάτρα και την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι παροιμιώδης. Ο πατέρας των τριών παιδιών έχει ανταλλάξει μηνύματα με φίλο του πριν και μετά τη σύλληψη της εν διαστάσει συζύγου του και ενώ αρχικά διαβεβαίωνε ότι δεν έχει σχέση με το θάνατό τους, έπειτα άλλαξε άρδην τη γνώμη του. Είναι εντελώς αντιφατικά όσα έλεγε πριν και μετά την κατηγορία ότι η 33χρονη δολοφόνησε με κεταμίνη την 9χρονη κόρη τους, Τζωρτζίνα.
Τις άγνωστες συνομιλίες του Μάνου Δασκαλάκη έφερε στο «φως» το Star. Δύο μήνες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και λίγο πριν συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, το ζευγάρι της Πάτρας εμφανιζόταν ενωμένο σαν μια γροθιά. Ήταν η περίοδος που έδιναν συνέντευξη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Μιλούσαν για γονιδιακούς ελέγχους και πιθανά ιατρικά λάθη από τη μια, και παράλληλα η Ρούλα Πισπιρίγκου τηλεφωνούσε στην Τατιάνα Στεφανίδου και άφηνες αιχμές για τον Μάνο Δασκαλάκη, χωρίς να αποκλείει εγκληματική ενέργεια.
Ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, ο Μάνος Δασκαλάκης αντάλλασε μηνύματα με φίλους. Εμφανιζόταν βέβαιος ότι δεν υπάρχει ασφυκτικός θάνατος και διαβεβαίωνε για την αθωότητα της Ρούλας Πισπιρύγκου, κατηγορώντας τα ΜΜΕ.
«Αν υπήρχε μια περίπτωση να έχει κάνει κάτι σε ένα παιδί, θα την είχα σκοτώσει εγώ, με τα ίδια μου τα χέρια. Πάνω στις ψυχές των τριών παιδιών μου, πλούτισαν όλα τα κανάλια και ακόμη και οι πιο μικρές εφημερίδες και δεν ισχύει σε καμιά περίπτωση, ούτε ασφυκτικός θάνατος, ούτε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια. Μην παραπλανιέσαι. Αυτή τη στιγμή, μια μάνα που έχει χάσει τρία παιδιά, χτυπιέται από παντού. Έλα λίγο στη θέση της», έγραφε σε μήνυμά του ο Μάνος Δασκαλάκης στις 22 Μαρτίου.
Τι έλεγε μέσω μηνυμάτων με φίλο του στις 23 Μαρτίου:
Φίλος: Εσένα σε πιστεύω ότι δεν έχεις πειράξει τρίχα από τα παιδιά, αλλά για τη Ρούλα όχι…
Μάνος: Άκουσέ με που σου λέω πέντε πράγματα παραπάνω…
Φίλος: Μακάρι να τελειώσει γρήγορα αυτό το πράγμα, πραγματικά. Και να αφήσουν αυτές τις ψυχούλες να ηρεήσουν, γιατί κάθε μέρα τα μελετάνε.
Μάνος: Μην το λες σε εμένα αυτό φίλε. Έχω αγανακτήσει… Και το κυριότερο είναι ότι δεν ακούγεται μισή αλήθεια. Και φτιάχνουν μαρτυρίες δικές τους και τα κάνουν όπως να’ ναι…
Τα γύρισε μετά τη σύλληψη
Ο διάλογος που ακολουθεί είναι ακόμη πιο αποκαλυπτικός. Δυο μόλις 24ωρα μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και την αποκάλυψη για την κεταμίνη, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν φαίνεται να πέφτει από τα σύννεφα. Αντιθέτως, αφήνει να εννοηθεί ότι ξέρει πολλά περισσότερα. Πέντε ημέρες πριν περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας, μάλιστα, προεξοφλούσε… εξελίξεις.
Φίλος: Αδελφέ, αν είσαι αθώος τράβα και εγώ μαζί σου.
Μάνος: Ηρέμησε, παρακολούθα και θα δεις… Δεν έχω να φοβηθώ κάτι… Κάνε λίγο υπομονή… Δεν υπάρχει ένας από όσους με ξέρουν να πουν κάτι εναντίον μου. Σταμάτα εδώ και θα δεις… Μην μιλήσεις σε κανέναν, μέχρι να με ακούσεις…
Φίλος: Μαζί σου είμαι. Με την άλλη όχι όμως…
Μάνος: Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου… Καλά κάνεις και δεν είσαι με την άλλη…
Φίλος: Πες μου μόνο ότι δεν είσαι μπλεγμένος. Μόνο αυτό σε παρακαλώ…
Μάνος: Ούτε στο μισό τις εκατό. Καλό βράδυ φίλε και συγγνώμη…
Φίλος: Γιατί συγγνώμη;
Μάνος: Συγγνώμη που σου είπα να μην βιάζεσαι να κρίνεις.
Φίλος: Ξέρεις πράγματα; Αν ναι, στείλτα ανώνυμα κάπου.
Μάνος: Έχω μιλήσει…
Από τις συνομιλίες αυτές, τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά. Πού μίλησε ο Μάνος Δασκαλάκης πριν πάει στην ανακρίτρια; Τι περισσότερο γνώριζε και εμφανιζόταν πεπεισμένος ότι θα υπάρξουν εξελίξεις; Γιατί από υποστηρικτής της Ρούλας Πισπιρίγκου έγινε σε χρόνο ρεκόρ αντίδικος; Οι απαντήσεις θα ρίξουν «φως» στο θρίλερ της Πάτρας, που έχει σοκάρει όλη την ελληνική κοινωνία και έχει γίνει θέμα και στα διεθνή ΜΜΕ.

Δείτε ακόμα:  350 θαλασσαιμικοί αγωνιούν για το αν θα υπάρχει επάρκεια αίματος για τις μεταγγίσεις τους

Newsroom | Pireas News