«Τα sex toys ήταν για προσωπική μου χρήση» – «Δεν πείραξα τα παιδιά»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι υποστηρίζει ο 50χρονος κατηγορούμενος φύλακας του αρχαιολογικού μουσείου του νησιού
Αρνείται ότι πείραξε παιδιά ο 50χρονος φύλακας του αρχαιολογικού μουσείου στη Νίσυρο, τον οποίο καταγγέλλουν για σεξουαλική παρενόχληση 11 ανήλικοι, εκθέτοντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» την δική του πλευρά για την υπόθεση.
Ο 50χρονος έχει φύγει από το νησί και βρίσκεται στην Αθήνα, χωρίς να έχει προφυλακιστεί. Όπως είπε, μετά από την καταγγελία του πατέρα του10χρονου αισθάνεται πάρα πολύ άσχημα, γιατί τίποτα, όπως είπε, δεν είναι αλήθεια. Επανέλαβε ότι έχει προηγούμενα με τον πατέρα, που έκανε την πρώτη καταγγελία, καθώς ο ίδιος θεωρούσε κάποιες κινήσεις του ύποπτες, του είχε κάνει παρατηρήσεις και τον είχε… «υπό παρακολούθηση».
«Δεν ισχύει τίποτα, είναι ψέματα. Πάντως, δεν τα πείραξα τα παιδιά. Ο κόσμος είναι τόσο κακός, που μπορεί να πει, ότι τα πείραξα. Δεν ισχύει τίποτα. Τα παιδιά είναι μικρά, τα είχα στην ομάδα, τα πρόσεχα, κάναμε παρέα, κάναμε χιούμορ. Καμιά φορά παρεξηγείται και το χιούμορ. Κι αν είχα κάποιο σεξουαλικό παιχνίδι, το είχα για μένα, που ήμουν μόνος μου. Αντί να γυρίζεις γύρω-γύρω τα νησιά και να ψάχνεις το… βρώμικο, λες είναι δικό μου, δεν είναι κάτι κακό. Εγώ δεν τα έδειξα τα sex toys στα παιδιά, αν τα είδαν αυτά πάνω στο τραπέζι μου, δεν το γνωρίζω. Εγώ δεν τους τα έδειξα, ούτε τους έδειξα βίντεο με πορνό», υποστήριξε.
Τέλος, για τις καταγγελίες που αναφέρουν, ότι κατέβασε το παντελόνι του κι έδειξε τα γεννητικά του όργανα στα παιδιά, είπε: «Δε συνέβη κάτι τέτοιο. Αλλά στο γήπεδο, όταν κάνουν προπονήσεις και τα λοιπά, γυμνά είναι τα παιδιά. Εγώ πάντα συμβουλές τους έδινα. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Εγώ είμαι παντρεμένος με ενήλικα παιδιά, παντρεύω την κόρη μου, σε ένα μήνα θα έφευγα από το νησί, είχα υποβάλει και τα χαρτιά μου για να συνταξιοδοτηθώ. Είμαι στη Αθήνα, στο σπίτι μου, δεν έχω καν απολογηθεί, δε με έχει ενοχλήσει η Αστυνομία».

Δείτε ακόμα:  Νεαρή μητέρα κατέθεσε αγωγή σε βάρος γιατρού για προσβολή προσωπικότητας κατά τη διάρκεια του τοκετού

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News