ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Ταυτοποιήθηκαν οι γονείς 4 από τα εννέα μωρά που γεννήθηκαν από παρένθετες μητέρες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δύο ζευγάρια από την Αυστραλία και ένα από την Ιταλία με δίδυμα πήραν τα νεογνά τους μετά και τη θετική γνωμοδότηση της Εισαγγελέα
Σε εξέλιξη είναι η έρευνα και η ταυτοποίηση των γονιών των μωρών, που γεννήθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων από παρένθετες μητέρες, στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει με την εμπορία βρεφών.
Έτσι σήμερα στάλθηκαν τα αποτελέσματα για τέσσερα από τα εννέα συνολικά βρέφη, που είναι υγιέστατα και φιλοξενούνται στη Μονάδα Νεογνών του Νοσοκομείου Χανίων, μετέδωσε η ΕΡΤ.
Και στις 4 περιπτώσεις υπήρξε θετικό αποτέλεσμα. Έτσι δύο ζευγάρια από την Αυστραλία και ένα ζευγάρι από την Ιταλία, πήραν -μετά και τη θετική γνωμοδότηση της Εισαγγελέα τα μωρά τους. Ένα ζευγάρι Ιταλών αποχώρησε με δίδυμα και δύο ακόμα ζευγάρια Αυστραλών έφυγαν με τα μωρά τους. Από το Νοσοκομείο Χανίων αποχώρησαν και οι παρένθετες μητέρες.
Στο μεταξύ αναμένονται τα αποτελέσματα για 4 ακόμα μωρά -δύο δίδυμα και δύο μονά- αφού έχουν εμφανιστεί και έχουν δώσει δείγμα DNA ένα ζευγάρι Ιταλών, ένα ζευγάρι Βρετανών και ένα ζευγάρι Ελλήνων. Τη Δευτέρα οι γονείς, που πήραν τα μωρά θα επιστρέψουν στο Νοσοκομείο, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, ενώ οι γιατροί της Μονάδας Νεογνών θα εξετάσουν τα βρέφη.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  «Ουδέποτε επεδίωξε, ούτε είχε, αλλά ούτε και έχει την παραμικρή επικοινωνία με το παιδί του»

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News