Ταυτοποιήθηκαν τουλάχιστον τρία άτομα που βίασαν την 12χρονη – Εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εντοπίστηκε και ο περιβόητος «Μιχάλης»
Νέες συλλήψεις προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης, αναμένεται να γίνουν από την αστυνομία, με εντολή της ανακρίτριας τις επόμενες ημέρες.
Δύο από τα άτομα αυτά είναι το ζευγάρι μαστροπών που αποκάλυψε το MEGA την προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο, κατά τη διάρκεια επιχείρησης του Ηθών σε συνεργασία με το τμήμα Ανηλίκων, φαίνεται πως εξέδιδε την 12χρονη.
Το ζευγάρι έχει εξαφανιστεί και ενδεχομένως να έχουν φύγει και από τη χώρα, με τις Αρχές να τους αναζητούν.
Επιπλέον, αναμένεται και η σύλληψη του ατόμου που εμφανίζεται ως «Μιχάλης», καθώς βάσει μαρτυρίες κατοίκων συνόδευε το παιδί στα «ραντεβού» και επέστρεφε μαζί του. Η ίδια η 12χρονη έχει μιλήσει στην κατάθεσή της για τον «Μιχάλη».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου