Τέλεσε μυστικά πολιτικό γάμο πριν από ενάμιση μήνα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η προειδοποίηση της πρώην συντρόφου του στη νύφη πριν τον παντρευτεί
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος τον οποίο κατήγγειλε πρώην σύντροφός του, ότι δημοσίευσε προσωπικές τους στιγμές με σεξουαλικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο, χωρίς τη συναίνεσή της, φαίνεται πως είναι πρόσφατα παντρεμένος.
Σύμφωνα με την εκπομπή TLive του Alpha, ο παρουσιαστής ο οποίος απομακρύνθηκε από τις εκπομπές Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις αποκαλύψεις, παντρεύτηκε πριν από ενάμιση μήνα με πολιτικό γάμο στην Αλόννησο, όπου διατηρεί καφέ-μπαρ. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο γάμος έγινε την 1η Νοεμβρίου σε κλειστό κύκλο. Το ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος του νησιού, ενώ παρόντες ήταν οι δύο μάρτυρες και ένα ακόμα φιλικό ζευγάρι.
Πρόκειται για μια γυναίκα αρκετά νεότερή του, λένε οι κάτοικοι του νησιού, η οποία άρχισε να δουλεύει στο καφέ-μπαρ που διατηρεί ο παρουσιαστής στην Αλόννησο από τον Ιούλιο. Οι δύο τους γνωρίστηκαν τότε.

«Την ενημέρωσα για να τη σώσω»
Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή, η πρώην σύντροφος του παρουσιαστή είχε ειδοποιήσει τη νυν σύζυγο, για το τι έχει συμβεί, προκειμένου να την προστατεύσει. «Την ενημέρωσα σχετικά, της είπα τι έχει κάνει,την ενημέρωσα για να τη σώσω, και αυτός δεν ξέρω πώς την τούμπαρε και εντέλει παντρεύτηκαν» δήλωσε η πρώην σύντροφος του Παναγιωτόπουλου.
Τον έδιωξαν και από τον Rock FM στην Κύπρο μετά τον σάλο
Την ίδια ώρα, μία ακόμη συνεργασία του Στάθη Παναγιωτόπουλου διακόπτεται εξαιτίας των καταγγελιών της πρώην συντρόφου του. «Η ομάδα του Rock Fm 89,2 σεβόμενη το ακροατήριο της θα ήθελε να ενημερώσει οτι η συνεργασία με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Στάθη Παναγιωτόπουλο έχει διακοπεί και επίσημα καταδικάζοντας παράλληλα πράξεις που προσβάλουν την αξιοπρέπεια κάθε ανθρώπου», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ραδιοφωνικού σταθμού με έδρα τη Λεμεσό της Κύπρου, όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε καθημερινή εκπομπή.

Δείτε ακόμα:  3,3 εκατ. ευρώ μοιράζει η αποψινή κλήρωση

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News