«Τέλος» ο Σφαιρόπουλος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βρισκόταν στον πάγκο της ισραηλινής ομάδας για τρεισήμισι χρόνια
Μετά από περίπου μία τετραετία κοινής πορείας, τέσσερις τίτλους (3 πρωταθλήματα Ισραήλ: 2019, 2020, 2021, 1 κύπελλο Ισραήλ: 2021) και δύο προσωπικές διακρίσεις (προπονητής της χρονιάς στο Ισραήλ: 2019, 2020), ο Γιάννης Σφαιρόπουλους έλυσε τη συνεργασία του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Ο χθεσινός αποκλεισμός της «ομάδας του λαού» από το κύπελλο Ισραήλ αποτέλεσε τη σταγόνα που… ξεχείλισε το ποτήρι στη μεταξύ τους σχέση, η οποία διένυε περίοδο κρίσης σε επίπεδο σχέσεων στο εσωτερικό της ομάδας, αλλά και σε αγωνιστικό επίπεδο, με αποκορύφωμα τη μέτρια εφετινή πορεία στη Euroleague (12η θέση με αρνητικό ρεκόρ 11-12).
Όλα τα παραπάνω οδήγησαν τη διοίκηση της ομάδας στην απόφαση να τερματίσει τη συνεργασία της με τον Σφαιρόπουλο, τον οποίο και ενημέρωσε για την απόφασή της. Προσωρινός προποπονητής χρίστηκε ο Άβι Εβέν, τονίστηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.
Ο Έλληνας προπονητής είχε αναλάβει την τύχη της Μακάμπι στις 18 Νοεμβρίου του 2018, ενώ τον Δεκέμβριο του 2019 είχε βάλει τηγν υπογραφή του σε τριετή επέκταση συνεργασίας με τους ισραηλινούς, μέχρι το 2023.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  «Η Μενεγάκη μπορεί να μη φέρνει τα πολύ μεγάλα νούμερα, όμως φέρνει τη μεγαλύτερη διαφήμιση»

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News