Τέλος στην αγωνία για την 12χρονη αγνοούμενη στην Πάτρα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εντοπίστηκε μέσω του στίγματος του κινητού της τηλεφώνου
Τέλος έλαβε ο συναγερμός που σήμανε στις Αρχές στην Πάτρα για την εξαφάνιση 12χρονης, η οποία αν και έφυγε από το σπίτι της στο πρωί, δεν έφθασε ποτέ στο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής της Ανθούπολης, όπου φοιτα.
Αργά το απόγευμα οι αστυνομικοί “σάρωσαν” πεζοί, αλλά και με οχήματα το κέντρο της Πάτρας, αξιοποιώντας πληροφορίες πως εκινείτο στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Αγίου Γεωργίου, σύμφωνα με το tempo24.news. Η μικρή βρέθηκε λίγο μετά τις 7:30 το απόγευμα από άνδρες της Αστυνομίας στη διασταύρωση της Πατρέως με την Υψηλάντου, κοντά στην Αρχαιολογική Υπηρεσία.
Είχε προηγηθεί συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ. με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και η διαδρομή της ανήλικης ανιχνεύτηκε από το στίγμα του κινητού της.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Διευκρινίσεις για την υποβολή στην «ΕΡΓΑΝΗ» της δήλωσης για τα rapid test

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News