Θα αμφισβητήσουμε το πόρισμα για Ίριδα και Μαλένα, λέει ο δικηγόρος της

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στη ΓΑΔΑ καταθέτει σήμερα η αδερφή της
Επιμένει ότι δεν έβλαψε τα παιδιά της η Ρούλα Πισπιρίγκου ακόμα και μετά το πόρισμα για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.
Όπως ανέφερε το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά τα δύο κοριτσάκια είχαν ασφυκτικό θάνατο, κάτι που παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια.
Όσον αφορά στη Μαλένα, οι εκδορές που είχε μύτη της, φανερώνουν πως κάποιος της έκλεισε το στόμα και τη μύτη με το χέρι του, με αποτέλεσμα τον ασφυκτικό της θάνατο. Στην περίπτωση της Ίριδας, οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν κακώσεις στο στόμα της ενώ ακόμη ζούσε, ενώ το πανάκι που βρέθηκε στην κούνια της έφερε μεγάλη ποσότητα αίματος.
«Το βασικό πειστήριο είναι αυτό το πανάκι από το ατυχές περιστατικό με την μικρή Ίριδα. Είναι ένα στοιχείο που η ίδια έδωσε στις Αρχές. Εάν έφερε κάποιο για την ίδια κακοποιητικό στοιχείο, γιατί να το θέσει υπόψη των Αρχών; Εάν είχε κάνει κάποια εγκληματική ενέργεια, σκοπός της θα ήταν να εξαφανίσει τα πειστήρια και όχι να τα εμφανίσει στις Αρχές», τόνισε ο δικηγόρος της.
Από την πλευρά της η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει πως δεν θα μπορούσε ποτέ να στραφεί ενάντια στα παιδιά της και να τους προκαλέσει κακό. Για την περίπτωση της Μαλένας ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως η ίδια η 33χρονη είχε αντιδράσει στον τρόπο που είχε διενεργηθεί η ιατροδικαστική έκθεση και μάλιστα είχε υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά σχετικά με τις ακριβές συνθήκες του θανάτου του παιδιού.
«Αυτό δεν θα συνέβαινε εάν υπήρχε κάποιου είδους εμπλοκή», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.
Ο δικηγόρος έκανε λόγο για δύο αντιμαχόμενες πλευρές μεταξύ εμπειρογνωμόνων και τεχνικών συμβούλων. Είναι εκείνοι που υποστηρίζουν τον ασφυκτικό θάνατο και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπήρξε ασφυκτικός θάνατος.
Σήμερα ξεκινά ο νέος κύκλος καταθέσεων με την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, να καταθέτει στη ΓΑΔΑ.

Δείτε ακόμα:  Επιχείρηση της πυροσβεστικής σε ξενοδοχείο

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News