«Θα τους είχα βάλει φυλακή»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Έχουν βρει δύο ψυχικά ναυάγια και κάνουν τηλεθέαση»
«Επί τρία χρόνια οι γονείς έχουν πλαντάξει στο κλάμα. Στέρεψαν τα δάκρυά τους. Κι όμως βρίσκονται κάποιοι επιπόλαια και αναίσθητα να επικαλούνται τη «γλώσσα του σώματος» και να λένε ότι η χαροκαμένη μητέρα των τριών κοριτσιών ήταν ψυχρή στην τηλεόραση. Δεν έχουν άλλο κλάμα οι γονείς, αλλά κι αν είχαν, δεν θα το είχαν για τις κάμερες…».
Μέσα από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» αντιδρά σε όσα έχουν σχολιασθεί τον τελευταίο καιρό για τη μητέρα, ο συνήγορος της οικογένειας Γιάννης Κόττας, προχωρώντας σ’ έναν ακόμη συλλογισμό: «Ας υποθέσουμε ότι βρισκόμαστε μπροστά στο τέλειο έγκλημα. Δεν θα φρόντιζε η Ρούλα να δείχνει θλιμμένη και να κλαίει με αναφιλητά μπροστά στις κάμερες; Λίγο νιονιό χρειάζεται για να μην ρίχνουν με ευκολία το ανάθεμα…».
Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησο» ότι «θα τους είχε κλείσει όλους στη φυλακή.
«Δεν γνωρίζω φυσικά δικογραφίες, εκθέσεις και καταθέσεις, αλλά με αυτά που διαβάζω και ακούω, αν εκπροσωπούσα την οικογένεια, θα τους είχα κλείσει όλους στη φυλακή. Πολλοί, όχι όλοι βέβαια, έχουν βρει δύο ψυχικά ναυάγια και κάνουν τηλεθέαση» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.
Οι έρευνες για τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα συνεχίζονται και οι εξελίξεις «τρέχουν» με αποτέλεσμα να δημιουργούνται καθημερινά νέα σενάρια για το πού και το ποιος ευθύνεται που τρία αγγελούδια «έσβησαν».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Άστατος, με τοπικές βροχές και καταιγίδες

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News