Θα τροποποιηθούν οι καταθέσεις των ιατροδικαστών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πώς η Δήμητρα Πισπιρίγκου με τα όσα κατέθεσε….«έκαψε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου
Για τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη την Πέμπτη (7/7) ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης. Όπως άφησε να εννοηθεί τη Ρούλα Πισπιρίγκου την «έκαψε» η αδερφή της «δείχνοντάς» την μέσω της κατάθεσής της ενώ εκτίμησε πως «θα τροποποιηθούν οι καταθέσεις των πρώτων ιατροδικαστών».
«Θεωρώ ότι στο δικαστήριο δεν θα είναι έτσι τα πράγματα, γιατί η αιτία θανάτου που δόθηκε στις πρώτες ιατροδικαστικές έχει να κάνει με άλλες συνθήκες και με τα νέα δεδομένα θα τροποποιηθούν οι καταθέσεις τους», δήλωσε στο Mega.
«Τώρα με τα νέα δεδομένα θα ταχθούν υπέρ της ασφυξίας όλοι οι ιατροδικαστές, γιατί αυτά τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας. Είναι και λογικό η υπεράσπιση να στηριχτεί στις πρώτες ιατροδικαστικές γιατί απαλλάσσει την πελάτισσα του συνηγόρου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραβλέψουμε την αλήθεια ή τα επιστημονικά δεδομένα που καταλήγουν σε ένα συμπέρασμα» υπογράμμισε ο ιατροδικαστής.
«Η Ρούλα Πισπιρίγκου πάσχει από ναρκισσιστική διαταραχή»
Την εκτίμηση πως η Ρούλα Πισπιρίγκου πάσχει από ναρκισσιστική διαταραχή έκανε η ψυχολόγος Άννα Ντόκου.
«Σε αυτούς τους ανθρώπους δεν υπάρχει το συναίσθημα όπως υπάρχει για εμένα και για εσάς, άρα δεν υπάρχει και το πένθος. Όταν υπάρχει μία παθογένεια επηρεάζει όλους τους κρίκους της οικογένειας, όχι απαραίτητα πάντα, αλλά σε αυτή την περίπτωση δε φαίνεται πως οι προσωπικότητες διαφέρουν πάρα πολύ. Το ποιος έχει επηρεάσει πρώτος ποιον δεν είναι ξεκάθαρο. Συνήθως είναι οι γονείς», δήλωσε η ψυχολόγος επίσης στο Mega.
Παράλληλα ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης επεσήμανε πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου «έδειξε» μέσω της κατάθεσής της την αδερφή της Ρούλα Πισπιρίγκου όταν δήλωσε πως «η μικρή Ίριδα δεν είχε αμυχές στο πρόσωπο όταν κοιμήθηκε».
«Η χρονική ταυτοποίηση της πρόκλησης των αμυχών έχουν τεράστια σημασία», σημείωσε.

Δείτε ακόμα:  Άνετα ο Ολυμπιακός κέρδισε την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News