Όχημα εξετράπη της πορείας του με τον οδηγό του να ανασύρεται σωρίς τις αισθήσεις του
Τραγικό θάνατο βρήκε 66χρονος αργά το απόγευμα της Δευτέρας στη Χαλκιδική, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 19:00 και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όχημα εξετράπη της πορείας του στην επαρχιακή οδό Νέων Μουδανιών–Νικήτης στον οικισμό Βατοπέδι Πολυγύρου Χαλκιδικής. Επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αποτελούμενο από έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα, οι οποίοι ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του έναν άνδρα.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον άνδρα για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.
Χωρίς τις αισθήσεις του #απεγκλωβίστηκε άνδρας από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, συνεπεία εκτροπής του από το οδόστρωμα, στην Επ. Ο. Νέων Μουδανιών – Νικήτης, στον οικισμό Βατοπέδι Πολυγύρου Χαλκιδικής. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 12, 2023
Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.



