Θέμα χρόνου η αποφυλάκιση του

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η δίκη συνεχίζεται με καταθέσεις μαρτύρων
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος που ο Πέτρος Φιλιππίδης θα επιστρέψει στο σπίτι του. Η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου , την περασμένη Παρασκευή , να μην παρατείνει την προσωρινή κράτηση του κατηγορούμενου ηθοποιού τον βρήκε να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο όπου αντιμετωπίστηκε το ελαφρύ εγκεφαλικό που υπέστη στο κελί του.
Για να ανοίξει η πόρτα της φυλακής ο ηθοποιός καταβάλλει εγγύηση 20.000 ευρώ ενώ του έχουν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δυο φορές το μήνα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν, ήδη, ρυθμιστεί όλα τα διαδικαστικά θέματα οπότε είναι θέμα χρόνου η αποφυλάκιση του κατηγορούμενου η οποία θα γίνει ενώ είναι σε εξέλιξη η δίκη του για ένα βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.
Η ακροαματική διαδικασία έκλεισε τον πρώτο της κύκλο καθώς από το βήμα του μάρτυρα πέρασαν οι τρεις νεαρές γυναίκες που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη. Μάλιστα, οι δυο από τις καταγγέλλουσες επέλεξαν να καταθέσουν κεκλεισμένων των θυρών ώστε η μαρτυρίες τους να κρατηθούν μακριά από κοινό και δημοσιογράφους.
Σήμερα, εκτός απροόπτου, αναμένεται να καταθέσει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι μάρτυρες, μεταξύ των οποίων και γνωστές ηθοποιοί οι οποίες έχουν δημόσια αναφερθεί σε τραυματικές εμπειρίες που, όπως λένε, έζησαν με τον κατηγορούμενο ηθοποιό.

Δείτε ακόμα:  Aναζωπυρώθηκε η φωτιά

Newsroom | Pireas News