Θλίβεται η καρδιά μας όταν άνθρωποι μένουν παγερά αδιάφοροι στον κορονοϊό

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Χάνουμε καθημερινά δικούς μας»
Έκκληση απηύθηνε στους πιστούς να εμβολιαστούν ο Μητροπολίτης Φαρσάλων και εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου κ.κ. Τιμόθεος, μιλώντας στην ειδική εκπομπή «COVID19 Ώρα μηδέν» της ΕΡΤ3.
«Θλίβεται η καρδιά μας, όταν άνθρωποι μένουν παγερά αδιάφοροι στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας», σημείωσε, καλώντας τον κόσμο να εμβολιαστεί για να αποκτήσει ανοσία και να σώσει τη ζωή του. «Χάνουμε καθημερινά δικούς μας ανθρώπους», είπε, καλώντας «να εκμεταλλευτούμε τα όπλα που μας δίνει η ιατρική επιστήμη».
«Ο ιός υπάρχει και έχει θανατώσει πολλούς δικούς μας και θα πρέπει να φερθούμε σοβαρά και υπεύθυνα», τόνισε. Αναφορικά με το ζήτημα της εισόδου στους ναούς, παρότι στην Ελλάδα, όπως και σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη, οι πιστοί απαλλάχθηκαν από την υποχρέωση επίδειξης πιστοποιητικών σε χώρους λατρείας αλλά η εκκλησία μας πάει ένα βήμα παραπέρα και παρακαλεί τους πιστούς να κάνουν έναν διερευνητικό έλεγχο για να προστατεύσουν τους ίδιους και να σκεφτούν και τους αδελφούς τους που προσέρχονται στην εκκλησία.
«Έχουμε χρέος έναντι των άλλων. Είμαστε υποχρεωμένοι να σκεφτόμαστε τον εαυτό μας και τους άλλους», κατέληξε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Φαρσάλων.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Βρέθηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο της – «Ευχαριστώ την ΕΛ.ΑΣ περιμένω να μου το φέρουν»

Newsroom | Pireas News