Θύμα ξυλοδαρμού 14χρονος από συνομήλικό του στα Χανιά, ενώ άλλοι βιντεοσκοπούσαν

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του
Χαμός έγινε χτες το βράδυ σε κεντρικό σημείο των Χανίων. Σύμφωνα με καταγγελία γονέα ένας 14χρονος ξυλοκόπησε συνομήλικό του και μάλιστα, υπό τα βλέμματα φίλων του, περίπου 10 στον αριθμό (ίδιας περίπου ηλικίας) που βιντεοσκοπούσαν το συμβάν, χωρίς να παρέμβουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΡΤnews, ο 14χρονος δέχτηκε αρκετά χτυπήματα ωστόσο, ευτυχώς, δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον εξέτασε και ιατροδικαστής.
Συνελήφθησαν ο φερόμενος δράστης του συμβάντος και η μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ συνεχίζεται η έρευνα τόσο για τους υπόλοιπους ανήλικους που ήταν παρόντες στο συμβάν, όσο και για αντίστοιχη δράση των συγκεκριμένων ανηλίκων παλαιότερα.
Αύριο θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου