«Θυμίστε μου εγώ γιατί είμαι άνεργος;»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Να θυμίσω ότι 3 μέρες έπαιζαν τα κανάλια την είδηση πως εμφανίστηκα στην κηδεία του αειμνήστου Γιώργου Τραγκα χωρίς μάσκα»
Ο Γρηγόρης Πετράκος σχολίασε τις εικόνες συνωστισμού στο Σύνταγμα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς με εκατοντάδες Πακιστανούς να συγκεντρώνονται στην πλατεία, κάτι που απαγορευόταν για τους Έλληνες.
Γράφει ο Πετράκος:
«Αν σε μια εβδομάδα τα νοσοκομεία δεν είναι γεματα με διασωληνωμένους Πακιστανούς θα ήθελα την παραίτηση της επιτροπής και της κυβέρνησης για εμπαιγμό και εξαπάτηση
Να θυμίσω σε αυτό το σημείο ότι δεκάδες χιλιάδες μουσικοί μείναμε άνεργοι πριν την Πρωτοχρονιά για να “προστατευθεί” η κοινωνία.
Να θυμίσω ότι απαγορεύτηκε στους Έλληνες να είναι όρθιοι στα μαγαζιά…
Να θυμίσω ότι απαγορεύτηκε η μουσική.
Να θυμίσω ότι απαγορεύτηκε 3η χρόνια το Πατρινό καρναβάλι.
Να θυμίσω ότι 3 μέρες έπαιζαν τα κανάλια την είδηση πως εμφανίστηκα στην κηδεία του αειμνήστου Γ. Τραγκα “χωρίς μάσκα” σε εξωτερικό χώρο με 100 άτομα γυρω…
Να θυμίσω ότι η Ελληνική αστυνομία έκανε “εκστρατεία” μέσα στις γιορτές (σύμφωνα με τα κανάλια) για να πιάσει τους Έλληνες που δεν τηρούν τα μέτρα.
Να θυμίσω ότι στα σπίτια επιτρέπονται 9 άτομα
Εγώ λοιπόν ήμουν εκεί, στο Σύνταγμα, την Πρωτοχρονιά. Και είδα με τα μάτια μου πανω από 300.000 άντρες (αυστηρά) όλων των φυλών (πλην της Ελληνικής) να κάνουν όλα όσα μας απαγορεύονται. Και την Αστυνομία δίπλα να παρακολουθεί τη φιέστα.
Δεν ήταν μόνο το Σύνταγμα. Ήταν το Θησείο, το Μοναστηράκι, η Ακρόπολη, η Ομόνοια και όλοι οι κεντρικοί και παραπλευροι δρόμοι!
Θυμίστε μου εγώ γιατί είμαι άνεργος;
Θυμίστε μου γιατί είναι οι υγειονομικοι σε αναστολή;
Θυμίστε μου πάλι περί ιϊκού φορτίου…
Θυμίστε μου για τις μετρήσεις στα λύματα…
ΥΓ : Αν μπείτε στον τοίχο μου, κάτω από αυτή τη δημοσιευση έχω κάνει ακριβώς την ίδια αλλά μαζί με το βίντεο από το Σύνταγμα.
Κοιτάξτε πως το αισχρό fb βάζει αλγόριθμο στο βίντεο ώστε να το βλέπουν ελάχιστοι…
Συγκρίνετε τα like στις δύο ίδιες δημοσιεύσεις…».

Δείτε ακόμα:  Ο φίλος της 26χρονης ομολόγησε τη δολοφονία της

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News