Τι αποκαλύπτει ο ιατρικός φάκελος για τα επεισόδια της Τζωρτζίνας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα στοιχεία που φέρεται να προβληματίζουν τους γιατρούς και το μέικαπ στο πρόσωπο του νεκρού παιδιού
Στοιχεία του ιατρικού φακέλου της Τζωρτζίνας, ενός από τα τρία αδελφάκια που πέθαναν μέσα σε 3 χρόνια στην Πάτρα, τα οποία φέρεται να προβλημάτισαν τους γιατρούς, παρουσίασε η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».
Σύμφωνα με αυτά, η 9χρονη εμφάνισε συνολικά εννέα επεισόδια κατά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο, ενώ δεν επαναλήφθηκαν τα ίδια συμπτώματα. Συγκεκριμένα, ο ιατρικός φάκελος φέρεται να αναφέρει ότι «κατά την εισαγωγή δεν παρουσιάστηκε υπνηλία, καθώς το παιδί είχε την συνηθισμένη νευρολογική κατάσταση. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας το παιδί παρουσίασε πολλαπλά (σύνολο 9) αιφνίδια επεισόδια, που περιλάμβαναν περιστοματική κυάνωση με συνοδό πτώση οξυγόνου και σε κάποια από αυτά τα αιφνίδια βραδυκαρδία, που εξελίσσονταν σε ταχυκαρδία».
Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, οι γιατροί προβληματίστηκαν, επειδή δεν μπόρεσαν να βρουν την αρχική αιτία, που επιδείνωσε την υγεία του παιδιού, οπότε έγινε γονιδιακός έλεγχος τον Μάιο του 2021. Παράλληλα, ελήφθησαν δείγματα από τους γονείς και την Ίριδα, το βρέφος που είχε ήδη φύγει από την ζωή λίγο καιρό πριν.
Νωρίτερα, άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας στην Πάτρα μίλησε στον ΑΝΤ1 και υποστήριξε, ότι στη κηδεία της Τζωρτζίνας το παιδί είχε μακιγιάζ στο πρόσωπο του, γεγονός που προκάλεσε εντύπωση τότε. «Στην κηδεία της Τζωρτζίνας έγινε σούσουρο, ανάμεσα σε εμάς που παραβρεθήκαμε, γιατί το πρόσωπο του παιδιού ήταν περασμένο με μέικαπ. Όλοι παραξενευτήκαμε. Όταν πλησίασα το παιδί, για να το αποχαιρετήσω, είδα στο αριστερό του μάγουλο σημάδια. Σαν χτυπήματα. Δεν έδωσα τότε μεγάλη σημασία, όμως τώρα με όλα όσα ακούγονται, όλοι εδώ στην Πάτρα το συζητάμε. Γιατί ένα παιδάκι να ήταν βαμμένο;», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμα:  «Φίλαθλοι» έδειραν προπονητή και παίκτες σε ερασιτεχνικό αγώνα στην Χαλκιδική

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News