Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις στο αίμα του

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Είχε καταναλώσει λίγο παραπάνω αλκοόλ από το επιτρεπόμενο, ενώ ήταν καθαρός από άλλες ουσίες
Ποσότητα αλκοόλ πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια βρέθηκε στο αίμα του Mad Clip την ημέρα του δυστυχήματος, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που δόθηκαν σήμερα Τετάρτη στη δημοσιότητα.
Το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του τράπερ είναι 0,9 με όριο το 0,5, όπως μετέδωσε το Mega. Πριν μπει στο αυτοκίνητο, όπως φαίνεται από τις τοξικολογικές εξετάσεις, φαίνεται να είχε πιει περίπου τρία ποτά, σύμφωνα με το Mega.
Ο τράπερ έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου, όταν η Porsche που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία της, προσέκρουσε με σφοδρότητα διαδοχικά σε κολόνα και στη συνέχεια σε δένδρο και κόπηκε στη μέση οδηγώντας τον ακαριαία στον θάνατο.
«Καθαρός» από άλλες ουσίες
Παράλληλα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών έδειξαν ότι ο Mad Clip τη βραδιά του τροχαίου δυστυχήματος ήταν «καθαρός», καθώς πέρα από το αλκοόλ, δεν εντοπίστηκαν στο αίμα του άλλες ουσίες.
Όπως επισημάνθηκε στο ρεπορτάζ του Mega, η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στον τράπερ ήταν πάνω από το όριο, ωστόσο δεν είναι μια ποσότητα που θα τον έκανε να οδηγεί ανεξέλεγκτα, δεν ήταν δηλαδή μεθυσμένος.

Δείτε ακόμα:  Διαμαρτυρία συνταξιούχων στο υπουργείο Εργασίας – Δείτε εικόνες του news

Newsroom | Pireas News