Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στο ρινικό οστό της Τζωρτζίνας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων
Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας που αφορούν την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η ιατροδικαστική μακροσκοπική εξέταση δεν έδειξε την παραμικρή αλλοίωση στο ρινικό οστό της Τζωρτζίνας ή κάπου στο στόμα ή αλλού στη μύτη γενικότερα. Υπενθυμίζεται, ότι ακόμα δεν έχουν βγει οι τοξικολογικές και οι ιστολογικές εξετάσεις.
Το έγγραφο για την Μαλένα
Οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» έφεραν χθες στη δημοσιότητα έγγραφο, που αφορά στην ιατροδικαστική εξέταση της μικρής Μαλένας. Σύμφωνα με αυτό το παιδί είχε δύο εκδορές στη μύτη και το στομάχι του ήταν άδειο.

Λίγες ώρες πριν η μικρή φύγει από τη ζωή, έτρωγε σουβλάκι, όπως είχε πει μητέρα της στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την ένδειξη «Στόμαχος άνευ κακώσεων – κενός περιεχομένου». Σύμφωνα με την συγκεκριμένη ιατροδικαστική έκθεση ως πιθανή αιτία θανάτου της Μαλένας αναφέρεται η καρδιακή ανακοπή. Στην τελική ιατροδικαστική εκτίμηση αναφέρεται, ότι ο θάνατος επήλθε λόγω ηπατικής ανεπάρκειας.

Δείτε ακόμα:  Νεκρή σε τροχαίο μια κοπέλα 22 ετών

Newsroom | Pireas News