Τι «είδαν» οι κάμερες του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας – Πώς σώθηκε πεζός στη Λ. Κηφισού

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Η εικόνα ήταν συνταρακτική. Συμβαίνουν πολλά τέτοια γεγονότα, όμως αυτό το περιστατικό ήταν σε πολύ κεντρικό σημείο και υπήρχε εικόνα»
Στο σοκαριστικό δυστύχημα που συνέβη το πρωί έξω από τη Βουλή με θύμα έναν 69χρονο πεζό που χτυπήθηκε από δυο αυτοκίνητα στη σειρά με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο, αναφέρθηκε ο σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας Περιφέρειας Αττικής, Κίμων Λογοθέτης μιλώντας στην εκπομπή Συνδέσεις της ΕΡΤ.
«Η εικόνα ήταν συνταρακτική. Συμβαίνουν πολλά τέτοια γεγονότα, όμως αυτό το περιστατικό ήταν σε πολύ κεντρικό σημείο και υπήρχε εικόνα. Συμβαίνουν δυστυχώς πολλές παρασύρσεις πεζών. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν εκτός διάβασης και με «πράσινο» για τους διερχόμενους οδηγούς, σε κάθε περίπτωση όμως όταν υπάρχει πεζός στο δρόμο είναι ό,τι πιο σημαντικό. Οφείλουμε να κάνουμε ο,τιδήποτε για να μην τον χτυπήσουμε ακόμα κι αν φταίει. Όπως πριν λίγη ώρα υπήρχε ένας πεζός στη Λ. Κηφισού, στην αριστερή λωρίδα, στο ύψος της Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα προς Πειραιά, δόθηκε σχετικό μήνυμα και η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση» είπε.
«Θέλει πολλή προσοχή και μικρές ταχύτητες» πρόσθεσε.

Δείτε ακόμα:  Στις 4.345 τα νέα κρούσματα – Στους 684 οι διασωληνωμένοι, 63 νέοι θάνατοι

Newsroom | Pireas News