Τι εντόπισαν οι ειδικοί σχετικά με την βραδυκαρδία της Τζωρτζίνας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα στοιχεία δείχνουν παρέμβαση στο σώμα του κοριτσιού αρκετή ώρα πριν ειδοποιηθούν οι γιατροί
Σε ένα στοιχείο που φέρεται να αποκρύφθηκε από την μητέρα των τριών κοριτσιών, που πέθαναν μέσα σε 3 χρόνια στην Πάτρα, σε σχέση με την κατάσταση της υγείας της λίγο πριν η άτυχη 9χρονη καταλήξει, εστιάζουν οι γιατροί.
Η 33χρονη έστειλε στο Mega και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μία φωτογραφία, όπου φαίνεται το μόνιτορ με τους σφυγμούς της Τζωρτζίνας, όταν νοσηλευόταν στο καρδιολογικό νοσοκομείο. Στην εν λόγω φωτογραφία φαίνεται πως οι παλμοί του κοριτσιού είναι στους 61, πράγμα που αποδεικνύει πως είχε βραδυκαρδία. Οι γιατροί ωστόσο και οι υπεύθυνοι της έρευνας, εστιάζουν όχι εκεί, αλλά στο λεγόμενο «τρεντ», στη σύνοψη δηλαδή της κατάστασης που επικρατούσε την προηγούμενη μισή ώρα στην καρδιά της Τζωρτζίνας.
Διαπιστώνεται πως περίπου 25 λεπτά πριν κληθούν οι γιατροί και πριν τραβηχτεί η φωτογραφία με τη βραδυκαρδία, το κορίτσι παρουσίαζε πάλι σοβαρή βραδυκαρδία για μεγάλο χρονικό διάστημα, περίπου 15-20 λεπτών, χωρίς η μητέρα να ειδοποιήσει τους γιατρούς. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, 10 λεπτά αργότερα οι παλμοί του παιδιού επανήλθαν σε κανονικούς ρυθμούς, με τους γιατρούς να υποστηρίζουν, πως αυτό μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο με κάποια παρέμβαση στο σώμα του παιδιού.
Ο πρόεδρος ιατροδικαστών, Γρηγόρης Λέων, επεσήμανε με τη σειρά του, πως οι γιατροί βλέπανε, πως ο λόγος που κατέληξε η Τζωρτζίνα, δεν ταίριαζε με την κλινική εικόνα, με αυτό που βλέπανε να νοσεί και σημείωσε, πως έχει συσταθεί μία ειδική επιτροπή, η οποία θα επανεξετάσει το ενδεχόμενο η Τζωρτζίνα να είχε εμφανίσει ηπατική ανεπάρκεια. Παράλληλα, ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, αλλά και επικεφαλής της άτυπης επιτροπής που θα επανελέγξει το ζήτημα της ηπατικής ανεπάρκειας, Νίκος Καρακούκης, θέλησε να κάνει μία παρέμβαση στην εκπομπή «Live News» αναφορικά με ένα δημοσίευμα περιφερειακής εφημερίδας, που ήταν ψευδές, πράγμα που επιβεβαίωσε και ο συντάκτης του.
Ο κ. Καρακούκης δήλωσε, πως ο ίδιος δεν γνωρίζει την εν λόγω εφημερίδα και ουδέποτε προέβη στη δήλωση, που έλεγε πως «κατά 95% το πρώτο παιδί της οικογένειας δεν έπασχε από ηπατική ανεπάρκεια». «Ψάχνουμε όλα τα ευρήματα, για να βγάλουμε κάποια άκρη. Δεν έχουμε καταλήξει πουθενά» τόνισε ο ίδιος και επισήμανε πως όταν βρεθεί κάτι, θα ενημερωθεί πρώτα η Αστυνομία και ύστερα οι δημοσιογράφοι, προκειμένου να μη δημιουργηθεί κάποια «ζημιά». «Θα καταφέρουμε σίγουρα να εντοπίσουμε τι πραγματικά συνέβη με τους θανάτους των τριών παιδιών» ανέφερε ολοκληρώνοντας ο κ. Καρακούσης.

Δείτε ακόμα:  Θριαμβευτής στο Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς – Κέρδισε το πρώτο Masters της καριέρας του

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News