Τι ισχυρίζονται από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου για την έγκυο που έχασε το παιδί της

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποια είναι διαφορά που προκύπτει σε σχέση με όσα λέει η οικογένεια της γυναίκας για την ώρα ολοκλήρωσης της καισαρικής τομής
Υπάρχει μια χρονική διαφορά σε σχέση με όσα ανακοίνωσε το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη και την ώρα που λέει η έγκυος ότι ολοκληρώθηκε η καισαρική τομή και τελικά έχασε το παιδί της Διότι μπορεί να συμπίπτει η ώρα εισαγωγής στο χειρουργείο στην καταγγελία της οικογένειας και του νοσκοκομείου, ωστόσο στην καταγγελία που έχει γίνει λόγος από τη γυναίκα προκύπτει ένα χρονικό χάσμα, καθώς ισχυρίζεται ότι η επέμβαση ολοκληρώθηκε στις 10:30. Αυτό δεν ξεκαθαρίζεται από το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ η οικογένεια της άτυχης εγκύου που έχασε το παιδί της το έχει μηνύσει για κωλλυσυεργία, όπως και το Ιπποκράτειο ότι την έδιωξε αναίτια.
Από τη μεριά του το Ιπποκράτειο εξέδωσε νωρίτερα μια ανακοίνωση ότι «Δεν βρέθηκαν στοιχεία για άμεση εισαγωγή».
Από τη μεριά του το Παπαγεωγίου δεν διευκρινίζει πότε ξεκίνησε η καισαρική και πότε τελείωσε.
«Το προσωπικό του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου ενήργησε τάχιστα, με πλήρη επαγγελματισμό και ευσυνειδησία και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα για έγκυες θετικές στην Covid -19.», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο, με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με τη νοσηλεία εγκύου και το θάνατο του νεογέννητου παιδιού της.
Το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου αναφέρει ότι από τον ιατρικό φάκελο της ασθενούς και τα αρχεία του Νοσοκομείου προκύπτει ότι « η ίδια προσήλθε στα εξωτερικά ιατρεία στις 8:40 π.μ., λόγω συσπάσεων». « Η εξέταση», συνεχίζει η ανακοίνωση « ολοκληρώθηκε στις 9:10 π.μ. και αποφασίστηκε η διενέργεια επείγουσας καισαρικής τομής. Στη συνέχεια, η ασθενής μεταφέρθηκε, στις 9.30 π.μ., στο χειρουργείο Covid – 19. Σύμφωνα με το ιατρικό αρχείο του Νοσοκομείου, το έμβρυο γεννήθηκε χωρίς σφυγμό, διασωληνώθηκε άμεσα και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών.»
«Η μητέρα μεταφέρθηκε άμεσα για νοσηλεία σε τμήμα Covid -19 και έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στις 4/3/2022. Κατά την έξοδό της, ήταν σε καλή γενική κατάσταση και έλαβε οδηγίες από τους θεράποντες ιατρούς. Το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου έδωσε πλήρες αντίγραφο του ιατρικού φακέλου στην ασθενή και στον νομικό της εκπρόσωπο, μετά από αίτημα της ασθενούς στις 25/5/2022.», αναφέρει το Νοσοκομείο.
Υπενθυμίζεται, ότι το ανδρόγυνο προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, ζητώντας να διερευνηθούν και να αποδοθούν ποινικές ευθύνες σε βάρος γιατρών δύο νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης (Ιπποκρατείου και Παπαγεωργίου), συνδεόμενες με τον θάνατο του νεογέννητου παιδιού τους.

Δείτε ακόμα:  Το εμβόλιο είναι το σφράγισμα του διαβόλου – Τέκνα του οι εμβολιασμένοι

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News