Τι κατέθεσε η γειτόνισσα της Καρολάιν για την ημέρα της δολοφονίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν φαινόταν να είχε καυγαδίσει με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο
Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία της Καρολάιν από τα χέρια του συζύγου της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, μετά την κατάθεση γειτόνισσας της Καρολάιν για την ημέρα του αποτρόπαιου εγκλήματος.
Σύμφωνα με το Star, στη νέα κατάθεση που έδωσε στον ανακριτή περιέγραψε πώς ήταν η α΄τυχη 20χρονη την ημέρα της δολοφονίας. Από την εικόνα που έδινε, δεν φαινόταν να είχε καυγαδίσει με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, γεγονός αντίθετο στους ισχυρισμούς του δράστη.
Η ίδια συνομίλησε με την Καρολάιν στο Viber για περισσότερο από μία ώρα, κυρίως για ζώα. Το κορίτσι φαινόταν να είχε διάθεση για κουβέντα. «Η διάρκεια της συνομιλίας και η όρεξη που είχε η Καρολάιν για συνομιλία, μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως ούσα επιφορτισμένη με τη φροντίδα του παιδιού δεν ήταν σε θέση να έχει συνομιλίες τέτοιας διάρκειας μαζί μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, όπως είπε, σταμάτησε η συνομιλία με δική της πρωτοβουλία. Στις 11 το βράδυ και για την επόμενη μισή ώρα έβλεπε την Καρολάιν από το παράθυρο της κουζίνας να βρίσκεται στη δική της κουζίνα.
«Της έκανα νόημα αν ήταν όλα καλά με αυτό που της είπα να κάνει, δηλαδή να καθαρίσει με χλωρίνη την αμμολεκάνη των γατιών και τότε εκείνη μου έδειξε τη χλωρίνη που κρατούσε στα χέρια της» ανέφερε.

Δείτε ακόμα:  1.750 κρούσματα στην Αττική, 1.148 στη Θεσσαλονίκη

Newsroom | Pireas News