Τι λέει η εγκληματολόγος για το σεμινάριο που παρακολούθησε η 33χρονη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η καθηγήτρια Εγκληματολογίας Ευσταθία Λαμπροπούλου για τη συμμετοχή της κατηγορούμενης για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της
Στο σεμινάριο εγκληματολογίας που παρακολούθησε η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, μίλησε η καθηγήτρια, Εγκληματολογίας Ευσταθία Λαμπροπούλου.
«Μέχρι τώρα το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 1.500 άτομα, κυρίως δημοσιογράφοι, αστυνομικοί, ψυχίατροι και όσοι έχουν πριν κάποια σχετική εκπαίδευση. Δεν είναι όμως εξαίρεση η 33χρονη. Το παρακαλουθούν και φοιτητές, λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που έχουν τα μαθήματα. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε έναν άνθρωπο, ούτε να τον ενοχοποιήσουμε, επειδή παρακολουθεί τα συγκεκριμένα μαθήματα» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ η κ. Λαμπροπούλου, τονίζοντας ότι «η κατηγορούμενη έχει μια ειδίκευση, μια ειδικότητα, έχει τελειώσει ένα ΤΕΙ».
Η ίδια δεν γνωρίζει την 33χρονη, καθώς όπως είπε, τα μαθήματα είναι online και έτσι δεν υπάρχει προσωπική επαφή, όπως δεν υπάρχει και κεφάλαιο στο σεμινάριο για ουσίες. «Δεν κάνουμε τέτοια αναφορά σε ουσίες. Ιδιαίτερα η κεταμίνη δεν είναι εύκολα διαθέσιμη, ούτε τα νοσοκομεία έχουν στη διάθεσή τους μεγάλες ποσότητες» κατέληξε.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Όξυνση του φαινομένου μέσα στο 2020

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News