Τι θα ισχυριστεί ο 39χρονος για την 42χρονη Μόνικα που βρέθηκε τσιμεντωμένη στην αυλή του

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι λέει ο δικηγόρος του
Αύριο Δευτέρα οδηγείται στην ανακρίτρια 39χρονος Ρουμάνος έφτασε από την Ολλανδία στην Ελλάδα από το βράδυ της Πέμπτης και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, σε εκτέλεση του εκδοθέντος Διεθνούς Εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» στο Mega μίλησε ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας, που έχει αναλάβει την υπόθεση του 39χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 42χρονης Μόνικα στην Κυπαρισσία, η οποία βρέθηκε θαμμένη και τσιμεντωμένη στην αυλή του σπιτιού της.
«Ο δικηγόρος δεν επιτρέπεται να σχολιάζει και να τοποθετείται δημόσια και να ανακοινώνει λεπτομέρειες για υπόθεση που εκκρεμεί. Δε συμφωνώ με το να διεξάγεται τηλεοπτική δίκη. Ο κατηγορούμενος από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε περί της εξαφάνισης της πρώην συντρόφου του, αλλά και το καλοκαίρι που βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού που διέμεναν, είπε ότι είναι αθώος και στη διάθεση των ελληνικών αρχών», σημείωσε ο κ. Νουλέζας.
«Τις υπερβολές ότι έστειλε στο νοσοκομείο το θύμα 19 φορές, τις διαψεύδω. Σύμφωνα με τον εντολέα μου είχαν μια σχέση δυνατή μεταξύ τους, αλλά εξαιτίας του ότι η 42χρονη είχε κακή εμπειρία από το γάμο της, κακοποιητική συμπεριφορά από τον πρώην σύζυγο, είχε οδηγηθεί στον αλκοολισμό και έτσι είχαν μεταξύ τους κάποια περιστατικά», συνέχισε ο ίδιος.
«Ο κατηγορούμενος χώρισε με τη 42χρονη 10-12 Γενάρη. Της έδωσε τα κλειδιά και αναχώρησε. Η Μόνικα εξαφανίστηκε και ο θάνατός της επήλθε περί τα τέλη του Φεβρουαρίου. Ο κατηγορούμενος στις 25 Φεβρουαρίου πήγε για δύο εβδομάδες στη Ρουμανία, επέστρεψε για μερικές εβδομάδες, και έπειτα έφυγε και πάλι. Μου είπε ότι ίσως μερικές φορές παραφέρθηκε και της φέρθηκε ίσως βάναυσα. Το σπίτι το συγκεκριμένο έχει αυλή τσιμεντένια. Θα ζητήσουμε να γίνει αυτοψία του χώρου. Ο κατηγορούμενος μου είπε ότι είχε αγοράσει τσιμέντο για μία μάντρα που εργαζόταν. Στο σπίτι δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα, πριν τα Χριστούγεννα. Για να σπάσει το τσιμέντο χρειάζεται κομπρεσέρ. Πώς έκανε εργασίες χωρίς να τον ακούσει κανείς; Ο κατηγορούμενος πήγε και παραδόθηκε. Μου είπε ότι μπορεί να της έδωσε ένα χαστούκι, γιατί παραφερόταν εκείνη από το ποτό, αλλά δε θα έφτανε σε τέτοιο σημείο. Είναι ένας φιλήσυχος άνθρωπος», τόνισε κλείνοντας ο κ. Νουλέζας.

Δείτε ακόμα:  Bachelor: Γιατί η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλεσε γύφτισσα την περσινή νικήτρια! (video)

Newsroom | Pireas News