Τηλέφωνο για τοποθέτηση βόμβας κατά την διάρκεια της συναυλίας του στη Σαντορίνη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κινητοποιήθηκαν άμεσα αστυνομικοί με εκπαιδευμένους σκύλους
Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο γήπεδο των Φηρών της Σαντορίνης με παρουσία 3.000 και πλέον θεατών.
Ωστόσο από αυτή δεν έλειψαν τα απρόοπτα, καθώς όπως αποκάλυψε σήμερα ο κ. Μανώλης Ορφανός, άγνωστος με ηχητικό μήνυμα τηλεφώνησε και προειδοποίησε πως είχε τοποθετηθεί βόμβα κάτω από την εξέδρα της συναυλίας του Αργυρού και ενώ η συναυλία ήταν σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με τον κ. Ορφανό και όπως αναμεταδίδει το cyclades24.gr η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση και χωρίς κανείς να καταλάβει τίποτα, άνδρες της αστυνομίας με εκπαιδευμένα σκυλιά, έκαναν την εμφάνισή τους στο γήπεδο, «χτενίζοντας» την περιοχή και το stage.
Ο τραγουδιστής, μόλις έλαβε γνώση για το περιστατικό, διέκοψε τη συναυλία και ενώ είχε ξεκινήσει περίπου 15 λεπτά, εξηγώντας στο κοινό πως είχε ένα πρόβλημα στο λαιμό του, διότι δεν ήθελε να προκαλέσει τον πανικό.

 
Μετά από λίγα λεπτά ο Κωνσταντίνος Αργυρός και αφού οι έρευνες για τοποθέτηση βόμβας είχαν ολοκληρωθεί, επανήλθε και προσέφερε στο κοινό, μία αξέχαστη βραδιά.
Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα, από την ενημερωτική εκπομπή του Volcano TV:

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Στο «βαθύ κόκκινο» και πάλι η Ελλάδα

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News