Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση για το ντέρμπι «αιωνίων» – Με κόσμο το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι υποστήριξαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
Μετά την εκδίκαση στην Επιτροπής Εφέσεων που σε χρονική διάρκεια ξεπέρασε τις 2,5 ώρες, η τύχη του ντέρμπι θα κριθεί από τη Δευτέρα και μετά επί των εφέσεων των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
Όπως διευκρινίστηκε από το προεδρείο, σύμφωνα με το gazzetta.gr, για την κατάθεση υπομνημάτων από τις δύο πλευρές για την τύχη του ντέρμπι, που σε πρώτο βαθμό ήταν σε βάρος του Ολυμπιακού, θα δοθεί περιθώριο έως τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, με την απόφαση να εκδίδεται μετά την ημέρα αυτή. Η διαδικασία της εκδίκασης ξεκίνησε λίγο μετά τις 15:30 με την πλευρά του Ολυμπιακού να ζητά, να μην επιτραπεί καν η παρουσία του Παναθηναϊκού στην Επιτροπή, κάτι που δεν έγινε δεκτό μετά από διαβούλευση του προεδρείου.
Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις θέσεις του, εξήγησε γιατί έχει έννομο συμφέρον να είναι παρών στη διαδικασία, ανέδειξε τις εξετάσεις στο ΥΓΕΙΑ και το ΜΗΤΕΡΑ και ξεκαθάρισε, ότι δεν τίθεται εν αμφιβόλω η κατάσταση και ο τραυματισμός του Χουάνκαρ. Ο τραυματισμός του που ακόμα και σήμερα δεν του επιτρέπει να προπονείται και να είναι λειτουργικός, όπως υποστηρίχθηκε από τον Παναθηναϊκό.
Ο Ολυμπιακός αμφισβήτησε από μέρους του την κατάσταση του παίκτη, αλλά και ότι ο λόγος της διακοπής ήταν ο τραυματισμός. Παρουσίασε – έχοντας προσκομίσει τα σχετικά έγγραφα από την Αστυνομία ως μέρος της έρευνας να βρεθεί ο υπαίτιος για την κροτίδα – την κατάθεση του 4ου διαιτητή Ευστάθιου Γκορτσίλα, που έκανε τη διερμηνεία από τα ελληνικά στα αγγλικά, με το προεδρείο να συμφωνεί για τα περί γενικοτήτων του Φύλλου Αγώνα, ζήτησε να μην ληφθεί υπ’ όψιν η συμπληρωματική έκθεση, τονίζοντας ότι αμφισβητείται ως διαδικασία αλλά και έγγραφο και επίσης έφερε στην αίθουσα έγγραφα, που δεν υπήρχαν σε πρώτο βαθμό και δεν τα ήξερε ο Παναθηναϊκός, από τη νοσηλεία του Χουάνκαρ από το ΥΓΕΙΑ, που ανέφεραν ότι ο παίκτης ήταν καλά ως προς την ακουή του και την κινητικότητά του σχεδόν το ίδιο βράδυ.
Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του δεν αποδέχθηκε αυτά τα έγγραφα και ειδικότερα το έγγραφο από το ΥΓΕΙΑ, επειδή όπως αναφέρθηκε επί της διαδικασίας, το υπέγραφε νοσηλευτής. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι διαφωνούν σε όλα τα κομβικά σημεία της υπόθεσης. Ο Ολυμπιακός επέμενε μέχρι τέλους, ότι από το Φύλλο Αγώνα δεν προκύπτει κανένας τραυματισμός και ο τραυματισμός ήταν λόγος διακοπής. Ο Ολυμπιακός ζήτησε την απαλλαγή του και τον επανορισμό του αγώνα από το 49′ και μετά.
Από μέρους του ο Παναθηναϊκός εξέφρασε τη διαφωνία του με την απόρριψη της παρέμβασής του σε πρώτο βαθμό και προφανώς διαφώνησε με την απαλλαγή του Ολυμπιακού, ζητώντας να τηρηθεί ό,τι αποφασίστηκε στο πρωτόδικο επίπεδο.

Δείτε ακόμα:  Σημαντική η αποτελεσματικότητα της αναμνηστικής δόσης του εμβολίου και έναντι της Όμικρον

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News