Την παραίτηση του υπέβαλε ο δήμαρχος Ιάσμου που δίωκε υπαλλήλους ως… «γκιουλενιστές»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης
Την παραίτησή του υπέβαλε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης ο Δήμαρχος Ιάσμου Ροδόπης, Οντέρ Μουμίν, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ.
Τώρα αναμένεται η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να κάνει δεκτή ή όχι την παραίτηση, μόλις ανακοινωθεί αυτή και επίσημα. Αν η ανακοίνωση της αποδοχής της παραίτησης γίνει σχετικά σύντομα, δρομολογούνται εξελίξεις για να μην μείνει ακέφαλος ο δήμος Ιάσμου και να γίνει λειτουργικός για βασικά θέματα, στην καθημερινότητα των δημοτών, όπως καθαριότητα, σχολεία, λογαριασμοί που αφορούν το δήμο, κ.α.
Πολλοί χαρακτήρισαν την κίνηση Οντέρ, ο οποίος δίωκε υπαλλήλους του δήμου ως μέλη της FETO, την οποία η Τουρκία έχει χαρακτηρίσει ως τρομοκρατική οργάνωση, «ανακουφιστική» και «αναμενόμενη», καθώς τουλάχιστον τους τελευταίους 8 μήνες, αλλά και παλιότερα, η διοίκηση και οι σχέσεις με αρκετούς φορείς ήταν προβληματική, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί ο δήμος, όπως θα έπρεπε. Αναμένονται εξελίξεις, για το αν θα αναλάβει κάποιος από την δημοτική παράταξη του δημάρχου ή από την αντιπολίτευση ή αν θα αναλάβει κάποιος δικαστικός μέχρι το τέλος της θητείας, η οποία εκπνέει τον Οκτώβριο του 2023.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Συννεφιά με νοτιάδες αύριο Τρίτη – Πού αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες

Newsroom | Pireas News