«Το 2008 η καταγγέλλουσα με καλούσε με επιμονή μέχρι να της απαντήσω»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι υποστηρίζει ο ηθοποιός για την καταγγελία βιασμού σε βάρος του την ίδια χρονιά
Κανονικά θα παραστεί, όπως φαίνεται, στη συνέχιση της διακοπείσας δίκης του την Δευτέρα ο Πέτρος Φιλιππίδης, αν και η κατάσταση της υγείας του παραμένει κακή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη στην εκπομπή «Πρωινό».
Όσον αφορά στην σοβαρή κατηγορία του βιασμού το 2008, ο Πέτρος Φιλιππίδης στο απολογητικό του υπόμνημα υποστηρίζει: «Ποτέ δεν προσπάθησα να τη προσεγγίσω ερωτικά, δεν της τηλεφωνούσα βραδινές ώρες όπως ισχυρίζεται, ούτε της έστελνα γραπτά μηνύματα. Αντιθέτως εκείνη μου τηλεφωνούσε συνεχώς και επίμονα, ακόμη και σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών που βρισκόμουν με την οικογένεια μου, κάτι το οποίο έφερνε σε δύσκολη θέση τόσο εμένα όσο και τη σύζυγό μου. Το 2008 η καταγγέλλουσα με καλούσε με επιμονή μέχρι να της απαντήσω, θέλοντας απλά να με ακούσει, όπως έλεγε και ήρθα σε διαπληκτισμό με τη σύζυγό μου. Ούτε βέβαια προσπάθησα να έρθω σε σεξουαλική επαφή μαζί της και μάλιστα χωρίς τη θέλησή της, ως ψευδώς ισχυρίζεται».
Η σύζυγος του Πέτρο Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου κατέθεσε: «Την καταγγέλλουσα τη γνώρισα από τη μητέρα της, η οποία ήταν ηθοποιός και τη σύστησε στον σύζυγό μου ο κ. Μπιμπίλας, για να τη βοηθήσει να βρει δουλειά. Όντως ο σύζυγός μου την προσέλαβε στην παράσταση σε έναν μικρό ρόλο και έμεινε τρεις σεζόν και εν συνεχεία συνέχισε και σε άλλη παράσταση. Το 2008 άρχισε να παίρνει τηλέφωνο τον σύζυγο μου. Συγκεκριμένα στις διακοπές το καλοκαίρι κατάλαβα, ότι του τηλεφωνούσε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας… Εγώ όμως είχα καταλάβει, ότι μάλλον αυτή είχε ερωτευτεί τον σύζυγό μου. Μου κάνει εντύπωση, ότι καταγγέλλει αυτό το γεγονός και μετά όπως λέει στην κατάθεσή της, παραμένει στον χώρο και παρακολουθεί την πρόβα».

Δείτε ακόμα:  «Ξήλωσε» την «συμμορία των 7» η ΕΛ.ΑΣ. – Kατηγορούνται για 27 κλοπές και 2 απαγωγές

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News