«Το φως της αλήθειας νίκησε το σκοτάδι της τρομοκρατίας»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης είχε σχολιάσει με ανάρτησή του και την σύλληψη του Φρέντι Μπελέρη
Τη νίκη του ομογενούς δημάρχου Χειμάρρας στις χθεσινές εκλογές, Φρέντι Μπελέρη, σχολίασε με ανάρτησή του στο Twitter ο Πύρρος Δήμας.
«Σήμερα, το φως της αλήθειας νίκησε το σκοτάδι της “τρομοκρατίας”. Συγχαρητήρια στο Φρέντι Μπελέρη και τους πολίτες της ιστορικής Χειμάρρας οι οποίοι όρθωσαν περήφανα το ανάστημά τους, γράφοντας τη δική τους σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας αυτού του Τόπου.#Μπελερη» έγραψε ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας, ποστάρωντας και μία παλιότερη φωτογραφία μαζί με τον συμπατριώτη και φίλο του Μπελέρη.

Σήμερα, το φως της αλήθειας νίκησε το σκοτάδι της «τρομοκρατίας». Συγχαρητήρια στο Φρέντι Μπελέρη και τους πολίτες της ιστορικής Χειμάρρας οι οποίοι όρθωσαν περήφανα το ανάστημά τους, γράφοντας τη δική τους σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας αυτού του Τόπου.#Μπελερη pic.twitter.com/qQuZZdKUXY
— Pyrros Dimas (@Pyrros_Dimas) May 15, 2023

 
Ο Πύρρος Δήμας είχε σχολιάσει με ανάρτησή του και την σύλληψη του Φρέντι Μπελέρη, γράφοντας ότι «αρνούμαστε να σκύψουμε το κεφάλι σε συμπεριφορές που πληγώνουν τη δημοκρατία & τραυματίζουν το κράτους δικαίου».

Κάποιοι είχαμε τη βαριά&σκοτεινή μοίρα να μεγαλώσουμε με το φόβο των συνεπειών της ελευθερίας του λόγου & υπο τη συνεχή παραβίαση των δικαιωμάτων μας. Σήμερα, αρνούμαστε να σκύψουμε το κεφάλι σε συμπεριφορές που πληγώνουν τη δημοκρατία & τραυματίζουν το κράτους δικαίου. #Μπελερη
— Pyrros Dimas (@Pyrros_Dimas) May 12, 2023

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πέντε τραυματίες σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό

Newsroom | Pireas News