Το κόστος των ξενοδοχείων που έμειναν οι «γαλαζοαίματοι»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πόσο χρεώνονται οι σουίτες που διανυκτέρευσαν τα μέλη των βασιλικών οικογενειών
Μεγάλη εκπροσώπηση από βασιλικούς οίκους της Ευρώπης υπήρξε σήμερα στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και μένουν σε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας. Ενδιαφέρον έχει και πόσο κοστίζει η διανυκτέρευση των «γαλαζοαίματων»
Στην Αθήνα έφτασαν την Κυριακή ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε με τη βασίλισσα Λετίθια, ο βασιλιάς της Σουηδίας Κάρολος-Γουστάβος με τη βασίλισσα Σίλβια, η βασίλισσα της Δανίας Μαργκρέτε με τον γιο τος, πρίγκιπα-διάδοχο Φρίντριχ και την πριγκίπισσα Ματθίλδη (αδελφή της βασίλισσας της Δανίας και της Άννας-Μαρίας), αλλά και ο πρίγκιπας-διάδοχος της Νορβηγίας Χαακόν με την πριγκίπισσα Μέτε-Μαρίν.
Για την κηδεία έφτασαν, επίσης, ο επίτιμος βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος, ο μέγας δούκας του Λουξεμβούργου Χένρι, ο βασιλιάς Βίλεμ-Αλεξάντερ της Ολλανδίας με τη βασίλισσα Μαξίμα και τη βασιλομήτορα της Ολλανδίας, η πριγκίπισσα Άννα της Μεγάλης Βρετανίας, αδελφή του Καρόλου, ως εκπρόσωπος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, καθώς και ο πρίγκιπας του Μονακό Αλβέρτος.
Επίσης, στην πρωτεύουσα βρίσκονται η Αικατερίνη και ο Αλέξανδρος της Σερβίας, η Μαρία Βλαδιμίροβνα της Ρωσίας (κόρη του Μέγα Δούκα Βλαδίμηρου Κυρίλλοβιτς της Ρωσίας και τιτουλάρια αυτοκράτειρα της Ρωσίας που ζει στην Ισπανία), ο πρώην πρίγκιπας της Ρουμανίας, Ράντου, αλλά και εκπρόσωποι της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας.
Πού διανυκτέρευσαν
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό», η διαμονή τους γίνεται σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας. Άλλωστε χτες βράδυ η οικογένεια του Κωνσταντίνου παρέθεσε δείπνο προς τιμή των καλεσμένων που έφτασαν στην Αθήνα για την κηδεία.
Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, για αυτούς που διαμένουν στη Μεγάλη Βρετάνια, το κόστος κυμαίνεται από 2.000 έως 25.000 ευρώ η βασιλική σουίτα. Στο Athens Plaza από 487 ευρώ έως 3.098 και στο Electra Palace από 277 έως 434 ευρώ.

Δείτε ακόμα:  Δραστικές παρεμβάσεις για έναν ΕΦΚΑ πιο γρήγορο και πιο φιλικό για τους ασφαλισμένους

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News