«Το μωρό έχει το κεφαλάκι της και το μουτράκι του Αλμπέρτο»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι λέει ο γιατρός της
Για την Ελένη Φουρέιρα και τη γέννηση του πρώτου της παιδιού μίλησε ο γυναικολόγος της τραγουδίστριας.
«Έχει το κεφαλάκι της Ελένης και το μουτράκι του Αλμπέρτο» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσάκος – Μπαρμπαγιάννης.
Ο γυναικολόγος της τραγουδίστριας μίλησε στην εκπομπή «Happy Day», δίνοντας λεπτομέρειες για τον τοκετό, το μωρό, αλλά και τη δύναμη που επέδειξε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία είχε στο πλευρό της τον Αλμπέρτο Μποτία, σύντροφο και πατέρα του παιδιού.
«Γέννησε 15:20 το μεσημέρι. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν συνεργάσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ήταν πολύ καλή, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε μια πολύ φυσιολογική γέννα. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα» είπε.
Τονίζοντας πως το μωρό μοιάζει και στους δύο δήλωσε πως έχει το κεφαλάκι της Ελένης και το μουτράκι του Αλμπέρτο. «Είναι ψυχικά πολύ δυνατή γυναίκα. Δεν τα παράτησε στιγμή. Είναι παράδειγμα και για τις υπόλοιπες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι εξαιρετική. Ένας άνθρωπος που περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία, ακούει τους γιατρούς, συνεργάζεται άψογα και είναι πολύ καλή. Θα πάρει εξιτήριο σε δυο μέρες. Είναι συνέχεια με τον γιο της» δήλωσε κλείνοντας για την τραγουδίστρια.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Μια ύποπτη τσάντα προκάλεσε συναγερμό στην Καραγιώργη Σερβίας στο Σύνταγμα – Τελικά ήταν εργαλειοθήκη

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News