Το παιδί είναι φοβισμένο και δεν μπορεί να μιλήσει

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι καταγγέλλει η μητέρα του ανήλικου
Δεν έχουν τελειωμό οι καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου» και τα όσα δεινά φαίνεται να περνούσαν τα παιδιά που φιλοξενούνταν στις δομές της.
Τα όσα καταγγέλλει στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” η μητέρα του 15χρονου, του δεύτερου παιδιού που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση μέσα στην “Κιβωτό”, σοκάρουν.
Πρόκειται για μητέρα 6 παιδιών, από τα οποία μόνο ο 15χρονος απομακρύνθηκε από το οικογενειακό του περιβάλλον και μένει στην Οργάνωση.
«Πηγα στην εισαγγελία Βόλου κι έκανα καταγγελία για να πάρω το παιδι μου. Φοβάμαι πολύ, για το τί μπορεί να του έχουν κάνει. Ξέρει πολλά, έχει δει πολλά, έχει ακούσει πολλα. Φοβάμαι μην το έχουν πειράξει. Το καλοκαίρι ήταν μαζί με το στέλεχος που φέρεται να ασέλγησε σε άλλο παιδί. Μου έχουν κόψει την επικοινωνία. Ενώ έχω αποφαση απο την Εισαγγελία να μιλώ κάθε μέρα μαζί του και να το βλέπω μια φορά την εβδομάδα, οι υπεύθυνοι δεν το τηρούν. Οταν μιλώ στο τηλεφωνο, τον έχουν πάντα σε ανοιχτή ακρόαση παιδαγωγοί και το παιδι δεν μπορεί να μιλήσει. Όταν το επισκέπτομαι υπάρχει πάντα ανθρωπος δίπλα. Μόλις το ρωτω τι συμβαίνει… αλλάζει η ψυχολογια του κι η διάθεση του. “Φοβάμαι” μου λέει” λέει η μητέρα του ανήλικου και συνεχίζει αναφέροντας πως “Δεν θέλω να πιστεψω οτι το παιδί μου εχει κακοποιηθεί με οποιοδήποτε τρόπο… Το παιδί για να μιλήσει και να μας πεί τι του έχει συμβεί πρεπει να φύγει απο την Κιβωτό και να δει παιδοψυχολογο. Για να μπορέσει να το ξεκλειδώσει. Για να μπορέσει να “ανοιχτεί” και πάλι!».

Δείτε ακόμα:  «Καμπανάκι» Μόσιαλου στους ανεμβολίαστους για την μετάλλαξη Δέλτα

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News