Το περιστατικό με την ηλικιωμένη έγινε παρουσία του Δήμου και της Αστυνομίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Οι δύο διασώστες δεν κατέβρεξαν την ηλικιωμένη αλλά την έσωσαν, γιατί ζούσε σε ένα σπίτι – υγειονομική βόμβα»
Tο δρόμο της Δικαιοσύνης έχει πάρει η υπόθεση με τους δύο διασώστες του δημοτικού ασθενοφόρου του Ωρωπού.
Το απίστευτο αυτό περιστατικό της ανθρώπινης εξαθλίωσης συνέβη στις 28 Φεβρουαρίου, όταν μετά από καταγγελίες κατοίκων ιδιωτικό ασθενοφόρο έφτασε σε αυτήν την πολυκατοικία στον Ωρωπό για να παραλάβει μια 70χρονη γυναίκα που λόγω ψυχικών προβλημάτων ζούσε κάτω από άθλιες συνθήκες.
Η δικηγόρος ενός εκ των δύο διασωστών που έπλεναν με λάστιχο ηλικιωμένη στην πυλωτή της πολυκατοικίας μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Καλημέρα Ελλάδα” και κατήγγγειλε πως το περιστατικό ντροπής έγινε παρουσία του Δήμου και της Αστυνομίας.
Η Βάσω Πανταζή ισχυρίστηκε ακόμη πως οι δύο διασώστες δεν κατέβρεξαν την ηλικιωμένη αλλά την έσωσαν, γιατί «ζούσε σε ένα σπίτι – υγειονομική βόμβα».
Την ίδια ώρα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος διέταξε τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής έρευνας για τα αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος που αφορούν βασανιστήρια και προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας για το περιστατικό που δημοσιοποιήθηκε και φέρεται να έγινε το Σάββατο στον Ωρωπό με πλήρωμα ασθενοφόρου εταιρίας που έχει συμβληθεί με τον Δήμο για παροχή έργου.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας στους πολίτες για μέτρα αυτοπροστασίας

Newsroom | Pireas News