Το σχόλιο του για τη νέα δίωξη κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η 33χρονη θα οδηγηθεί αύριο 20/7 εκτός απροόπτου στην ανακρίτρια
Νέα συμπληρωματική δίωξη άσκησε ο αρμόδιος εισαγγελέας σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, θεωρώντας πως από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι πριν χορηγήσει τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης στο παιδί είχε πάλι προσπαθήσει να το δολοφονήσει ενώ νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.
Τη νέα εξέλιξη σχολίασε μέσα από το Twitter ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων. «Διαβάζω σήμερα για νέα δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Δυστυχώς από καιρό λέγαμε ότι η Τζωρτζίνα υπέφερε παρά πολύ και ίσως όχι μόνο από έναν εξωγενή παράγοντα» έγραψε.

Διαβάζω σήμερα για νέα δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Δυστυχώς από καιρό λέγαμε ότι η Τζωρτζίνα υπέφερε παρά πολύ και ίσως όχι μόνο από έναν εξωγενή παράγοντα. #πατρα
— Γρηγόρης Λέων (@grigorisleon) July 19, 2022

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελικός λειτουργός αποδίδει την καρδιακή ανακοπή που υπέστη το παιδί και οδήγησε στην τετραπληγία  σε εξωτερική παρέμβαση.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, εκτός απροόπτου, θα περάσει αύριο το κατώφλι της 18ης τακτικής ανακρίτριας, που χειρίζεται την υπόθεση, προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά για την νέα κατηγορία που αντιμετωπίζει.

Δείτε ακόμα:  Τήνος: Αυτοί είναι οι τέσσερις λόγοι για να επισκεφθείς το νησί

Newsroom | Pireas News