«Το τι έγινε εκείνο το βράδυ, δεν γνωρίζει κανείς – Ό,τι έγινε, το έχουν πάρει μαζί τους»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Κατακρίνω την πράξη του αδερφού μου, δεν έπρεπε να φτάσει εκεί», τονίζει ο αδερφός του δράστη
Για τη νέα γυναικοκτονία στη Δράμα μίλησε αδελφός του συζυγοκτόνου, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκονταν σε διάσταση εδώ και τρία χρόνια και ότι την περασμένη Πέμπτη μάλιστα, έκαναν αίτηση για διαζύγιο.
«Εγώ ξέρω ότι 35 χρόνια ήταν μαζί, πήγαν στη Γερμανία, γυρίσανε, ανοίξανε ένα σνακ μπαρ που δούλευε καλά, ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι, έχουν δύο κορίτσια 43 και 45 χρονών και τρία εγγόνια. Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι. Εδώ και τρία χρόνια ήταν σε διάσταση και έμεναν στο ίδιο σπίτι το οποίο ενώνεται με μια εσωτερική σκάλα. Πάνω η νύφη κάτω ο αδερφός μου. Το πατρικό μας ήταν στο Παρανέστι Δράμας και τον φιλοξενούσα κι εγώ κατά διαστήματα».
Ο κ. Δημοσθένης αδυνατεί να καταλάβει «τι έγινε τα ξημερώματα της μοιραίας βραδιάς και πώς έφτασαν εκεί, δεν ξέρει κανείς».
«Μίλησα την προηγούμενη Πέμπτη με τον αδερφό μου. Μου είπε ότι πήγαν μαζί και υπέβαλαν αιτήσεις στον δικηγόρο για διαζύγιο κοινή συναινέσει. Της έδωσε και αποζημίωση 20.000 ευρώ. Μεταβίβασαν τα περιουσιακά στα κορίτσια. Η συγχωρεμένη νοίκιασε ένα σπίτι που θα πήγαινε την άλλη βδομάδα…» αναφέρει ο αδερφός του συζυγοκτόνου δίνοντας μια άλλη διάσταση στο τραγικό έγκλημα, καθώς μαρτυρίες από το περιβάλλον της 54χρονης ανέφεραν ότι δεν ήθελε να της δώσει το διαζύγιο.
«Το τι έγινε εκείνο το βράδυ, δεν γνωρίζει κανείς. Ό,τι έγινε, το έχουν πάρει μαζί τους. Από εκείνη τη μέρα που μου είπε για το διαζύγιο, δεν ξαναμιλήσαμε. Περίμενα το τριήμερο, επειδή είμαστε 70 χλμ. απόσταση να έρθει για να τον φιλοξενήσω εδώ. Εκείνο που θέλω να πω ότι κατακρίνω την πράξη του αδερφού μου, δεν έπρεπε να φτάσει εκεί, εγώ δεν είχα ποτέ παράπονο από τη νύφη μου. Κανείς δεν ξέρει τι έγινε…»

Δείτε ακόμα:  Έκλεψε τρακτέρ από αυλή σπιτιού στις Σέρρες

Newsroom | Pireas News