Η Αστυνομία φέρεται να αποκλείει το σενάριο να υπήρχε συνεργός ή συνεργοί
Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία ασκήθηκε τελικά στον 32χρονο άνδρα από το Μπαγκλαντές που κατηγορείται πλέον ότι δολοφόνησε την 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία στην Κω. Μέχρι και σήμερα κατηγορούνταν μόνο για αρπαγή, όμως βρέθηκαν στοιχεία που είναι εις βάρος του.
Ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Live News» και είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο, πως οι αστυνομικοί φέρεται να πιστεύουν ότι όλα είναι αυταπόδειχτα τώρα.
Σύμφωνα με όσα είπε, φέρεται να υπάρχει υλικό εδώ και καιρό από τις κάμερες που κατέγραψαν την άφιξη του κατηγορούμενου με την κοπέλα στο σπίτι του και να τους δείχνουν να φεύγουν.
Με βάση αυτό το υλικό, η κοπέλα τον ακολουθεί σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ανεβαίνει στο μηχανάκι του και φέρονται να κατευθύνονται προς το σημείο που εντοπίστηκε νεκρή μετά από μέρες.
Έτσι, η Αστυνομία φέρεται να αποκλείει πλέον το σενάριο να υπήρχε συνεργός ή συνεργοί και να εικάζουν ότι ο Μπαγκλαντεσιανός έδρασε μόνος του, σε περίπτωση που πράγματι έχει διαπράξει το έγκλημα.
Στο μεταξύ ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές θα περάσει ξανά σήμερα την πόρτα της ανακρίτριας Κω, για να απολογηθεί αυτή τη φορά ως ο άνθρωπος που δολοφόνησε την 27χρονη Αναστάζια Ρουμπίνσκα.
Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.



