Τον χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές μέχρι θανάτου επειδή τάιζε τις αδέσποτες γάτες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρε και κάτοικοι της περιοχής – Συνελήφθησαν δύο αδέλφια αρμενικής καταγωγής ηλικίας 40 και 42 ετών
Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη της αιτίας του καυγά, που κατέληξε στον άγριο ξυλοδαρμό και τον θάνατο ενός 52χρονου ιδιοκτήτη γραφείου Τελετών στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.
Όπως ανέφεραν στο grtimes.gr μάρτυρες, κάτοικοι της γειτονιάς, ο 52χρονος πήγε το πρωί του Σαββάτου, όπως συνήθιζε, να ταΐσει τις αδέσποτες γάτες της γειτονιάς, βγάζοντας ένα τάπερ στο πεζοδρόμιο ακριβώς έξω από το γραφείο του. Δύο αδέλφια αρμένικης καταγωγής, ηλικίας 40 και 42 ετών, όπως επισημαίνουν μάρτυρες, αντιδρούσαν με τη φιλοζωική δράση του θανόντα και του έκαναν παρατήρηση για το τάισμα των γατών. Τα πράγματα ξέφυγαν και οι δύο συλληφθέντες βρέθηκαν αρχικά να επιτίθενται χτυπώντας τα τζάμια του γραφείου Τελετών και έπειτα να ξυλοκοπούν άγρια με μπουνιές και κλοτσιές τον 52χρονο στο πεζοδρόμιο ακριβώς έξω από το γραφείο.
Το επεισόδιο έληξε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 52χρονο για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο, ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος κατέληξε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αίτια, η οποία θα διευκρινιστεί από την ιατροδικαστική έκθεση. Όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας, τα δύο αδέλφια χτυπούσαν τον 52χρονο με μπουνιές και κλοτσιές, ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος. «Βρίστηκαν άσχημα και εκεί ξεκίνησε το επεισόδιο. Τον χτύπησαν με μπουνιές και κλοτσιές. Το όλο επεισόδιο κράτησε μόλις ένα λεπτό και μετά μπήκαν στη μέση η μητέρα των αδελφών και κάποιος ακόμη για να τους χωρίσει. Ο ιδιοκτήτης του γραφείου έπεσε στο τζάμι και μετά τον είδα να σηκώνεται και να κρατά το κεφάλι του» αναφέρει χαρακτηριστικά ένας μάρτυρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν η πρώτη φορά που τα δύο αδέλφια διαπληκτίστηκαν με τον 52χρονο και από ότι φαίνεται είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς με το θύμα. Όταν έληξε το επεισόδιο, ο 52χρονος είχε ακόμη τις αισθήσεις του, ωστόσο αργότερα αισθάνθηκε δυσφορία και κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 52χρονος φαίνεται πως αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, λόγω των οποίων πιθανόν δεν άντεξε τα σφόδρα χτυπήματα που δέχτηκε.

Δείτε ακόμα:  Συμφωνία κυβέρνησης και συμβολαιογράφων για την ψηφιοποίηση της διαδικασίας μεταβίβασης ακινήτων

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News