Τόσα χρόνια δεν είδα να έχεις την ίδια ευαισθησία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ηθοποιός κατακεραύνωσε τον συνάδελφό του
Πυρ και μανία είναι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με τον Άρη Σερβετάλη, λόγω της αποχώρησής του από την παράσταση «Ρινόκερος» και το γεγονός ότι πλέον κατέβηκε το έργο και πολύ κόσμος θα μείνει άνεργος. Με αναρτήσεις του στο instagram ο ηθοποιός κατακεραυνώνει τον συνάδελφό του για την απόφασή του να αποχωρήσει επειδή δεν θέλει να παίζει με κοινό μόνο εμβολιασμένους κατά του κορονοϊού.
Δείτε τι αναφέρει ο Μπουρδούμης:
«Δικαίωμά σου να εμβολιαστείς ή να μην εμβολιαστείς. Δε θες να παίζεις μόνο για εμβολιασμένους, και αυτό είναι δικαίωμά σου. Έχεις ενημερώσει την παραγωγή σχετικά και εκείνη πετάει τη μπάλα στην εξέδρα προφανώς για να μην χάσει τον πρωταγωνιστή της και δεν φροντίζει να έχει αντικαταστάτη – πως να αντικαταστήσεις τον Άρη Σερβετάλη στο ελληνικό θέατρο και να έχεις την ανταποδοτικότητα στο ταμείο (ας μη γελιόμαστε), δικαίωμά της.

Τόσα χρόνια που είμαστε χωρίς συλλογικές συμβάσεις εργασίας δεν κατεβάζεις παραστάσεις όμως, δεν βλέπω να έχεις την ίδια ευαισθησία, ίσως γιατί ο πνευματικός σου δε σου έδωσε το δικαίωμα να το κάνεις. Οι συνάδερφοί σου, οι εργαζόμενοι στο θέατρο μένουν στην ανεργία. Είχαν δικαίωμα να ξέρουν τις προθέσεις σου; Τους είχες ενημερώσει σχετικά; Το καλοκαίρι έπαιζες ανεμβολίαστος πάλι και από τύχη ή θέλημα του Θεού δεν σταμάτησαν οι παραστάσεις.

Τελικά, με κάθε σεβασμό στο πρόσωπο και την καλλιτεχνική σου αξία πολλά δικαιώματα μαζεύτηκαν αγαπημένε Άρη Σερβετάλη και ίσως το δικαίωμα της εργασίας να είναι το πιο ιερό», έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Σύσταση της αστυνομίας για μη χρήση βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News