«Τουρισμός για Όλους»: Παράταση μέχρι και τη Δευτέρα για τις αιτήσεις

TRAVEL ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης συμμετοχής στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» παρατείνεται έως τη Δευτέρα 12/7/2021 η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης συμμετοχής, μέσω της πλατφόρμας tourism4all.gov.gr.

Κατά συνέπεια, από το Σάββατο 10/7 έως και τη Δευτέρα 12/7, όλοι οι πολίτες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ανεξαρτήτως των τελευταίων ψηφίων ΑΦΜ, μπορούν να υποβάλουν τη σχετική αίτηση. Επισημαίνεται ότι δεν θα δοθεί νέα παράταση και συνεπώς καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αξιοποιήσουν τις 3 ημέρες παράτασης για να αιτηθούν την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.
«Τουρισμός για όλους»: Μέχρι πότε χρησιμοποιούνται τα παλιά voucher

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής (09/07), η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη ανέφερε ότι ήδη έχουν γίνει πάνω από 200.000 αιτήσεις, ενώ η παράταση αφορά επιπλέον 50.000 voucher.

«Hδη έχουμε 368.000 voucher από πέρσι, είχαν χρησιμοποιηθεί περίπου 40.000, έχουν μείνει 320.000 συν τα φετινά, μπορούμε να φθάσουμε φέτος σε περισσότερους από 700.000 ωφελούμενους του προγράμματος», σημείωσε, προσθέτοντας ότι «πέρσι ήταν τέσσερις ημέρες, φέτος μπορούν αν είναι και δύο ή τρεις. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε το πρόγραμμα για τους ωφελούμενους».

Υπογράμμισε, επίσης ότι «τα παλιά voucher τα χρησιμοποιούμε μέχρι 31 Δεκεμβρίου, ενώ με την εκκαθάριση των αιτήσεων γύρω στις 5 με 6 Αυγούστου θα ξεκινήσουν να δίνονται τα καινούρια».

Δείτε ακόμα:  Βρέθηκαν υπολείμματα φωτοβολίδας στην φωτιά του Δασκαλειού Κερατέας – Ανησυχία για τις αναζωπυρώσεις στα Βίλια

Newsroom | Pireas News