ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Τρεις συλλήψεις διακινητών μεταναστών σε Έβρο και Δράμα το τελευταίο 24ωρο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε δύο περιπτώσεις οι διακινητές ανέπτυξαν ταχύτητα και προκάλεσαν ατύχημα
Παρά τις πυρκαγιές που πλήττουν τον Έβρο, τα κυκλώματα διακινητών μεταναστών συνεχίζουν τη δράση τους.
Μόνο το τελευταίο 24ωρο οι αρμόδιες διωκτικές αρχές συνέλαβαν σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις ισάριθμους διακινητές, επειδή μετέφεραν παράνομα μετανάστες από τον Έβρο προς την ενδοχώρα. Στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί της Δράμας συνέλαβαν σε επαρχιακό δρόμο του νομού έναν Έλληνα οδηγό, επειδή μετέφερε με φορτηγό 11 παράτυπους μετανάστες.
Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη του δεύτερου Έλληνα οδηγού κοντά στον οικισμό Αρδάνιο του Έβρου, καθώς στην προσπάθειά του να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα, με συνέπεια το Ι.Χ. αυτοκίνητό του να προσκρούσει σε στύλο οδικής σήμανσης και να ακινητοποιηθεί. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, εντόπισαν στο εσωτερικό του οχήματος τρεις αλλοδαπούς, που δεν διέθεταν νόμιμα έγγραφα παραμονής στην ελληνική επικράτεια.
Το ίδιο επεισοδιακή ήταν η τρίτη περίπτωση σύλληψης, αυτή τη φορά στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας Οδού και στο τμήμα που συνδέει τους Κήπους με την Αλεξανδρούπολη. Αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου μεταφέροντας παράνομα οκτώ μετανάστες, επιχείρησε να διαφύγει πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, αλλά το όχημα προσέκρουσε σε κράσπεδο και ακινητοποιήθηκε. Η σύλληψή του έγινε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή αξιωματούχων της Frontex, ενώ διαπιστώθηκε ότι το όχημα είχε κλαπεί τα προηγούμενα 24ωρα από περιοχή της Αττικής.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πώς παρέσυρε και βίασε την ανήλικη ο Μπόρις Κλέιμαν – «Ζήτησε δικηγόρο και του είπα όχι» λέει ο Μπέος

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News