Τρεις συλλήψεις για παρασκευή ναρκωτικών ουσιών – Οι πρώτες ύλες εισάγονταν από χώρες του εξωτερικού

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκτός των άλλων βρέθηκαν 85,8 γραμμάρια ηρωίνης, 4,8 γραμμάρια κοκαΐνης
Υπόθεση παρασκευής ναρκωτικών ουσιών με πρώτες ύλες που εισάγονταν από χώρες του εξωτερικού, ερευνά το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, μετά την σύλληψη τριών ανδρών σε περιοχή της αχαϊκής πρωτεύουσας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, όπως προέκυψε από τις μέχρι τώρα έρευνες, τις ναρκωτικές ουσίες τις παρασκεύαζε ό ένας από τους τρεις συλληφθέντες, με πρώτες ύλες που εισήγαγε από το εξωτερικό.
Μάλιστα, για την παραλαβή των δεμάτων από το εξωτερικό, εκμεταλλευόταν τοξικομανείς της περιοχής των Πατρών, προκειμένου να αποφύγει την σύλληψή του.
Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έφθασαν στην σύλληψη των τριών ανδρών, αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει για την υπόθεση.
Στην κατοχή του άνδρα που συνελήφθη πρώτος βρέθηκαν 85,8 γραμμάρια ηρωίνης, 4,8 γραμμάρια κοκαΐνης και τρία γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.
Ακολούθησαν οι συλλήψεις των δύο άλλων ανδρών, ενώ στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια και των τριών συλληφθέντων, οι αστυνομικοί βρήκαν δύο κιλά και 451 γραμμάρια ναρκωτικών ουσιών, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, μία συσκευή για αμπούλες αερίου, έξι αμπούλες αερίου, το χρηματικό ποσό των 9.500 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Δείτε ακόμα:  Νεφώσεις, σκόνη και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας αύριο Τρίτη

Newsroom | Pireas News