Βίντεο ντοκουμέντο με τουρκική ακταιωρό να προσπαθεί να εμβολίσει σκάφος του Λιμενικού στο Φαρμακονήσι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στις εικόνες διακρίνονται τα στελέχη της Ελληνικής Ακτοφυλακής να πυροβολούν στον αέρα για να αποτρέψουν τη σύγκρουση
Βίντεο – ντοκουμέντο με στελέχη του Λιμενικού Σώματος να πυροβολούν στον αέρα, προκειμένου να απωθήσουν τουρκική ακταιωρό που προσπάθησε να εμβολίσει σκάφος της Ελληνικής Ακτοφυλακής στις 5 Ιανουαρίου στο Φαρμακονήσι, έρχεται στη δημοσιότητα από την εφημερίδα «Δημοκρατία».
Πρόκειται για ένα ακόμα επικίνδυνο περιστατικό που καταγράφηκε το πρωί της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά του Φαρμακονησίου, όταν εντοπίστηκαν τουρκικά αλιευτικά να ψαρεύουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Αμέσως ειδοποιήθηκε σκάφος του Λιμενικού Σώματος, ενώ τα τουρκικά αλιευτικά ειδοποίησαν τη δική τους ακτοφυλακή.
Αρχικά η τουρκική ακταιωρός άρχισε να κάνει κύκλους γύρω από το ελληνικό σκάφος σε μεγάλη απόσταση εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων. Στη συνέχεια σταμάτησε και έκανε την παραπλανητική κίνηση προς τα πλάγια του ελληνικού σκάφους. Την τελευταία στιγμή ο Τούρκος καπετάνιος έστρεψε το τιμόνι του, μπήκε πίσω από το ελληνικό και άρχισε να πλησιάζει επικίνδυνα για να το εμβολίσει. Τότε, τα τρία στελέχη του Λιμενικού που βρίσκονταν στο σκάφος, άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα και έτρεψαν σε φυγή τους Τούρκους.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Νεκρός ο Γάλλος τουρίστας που είχε εξαφανιστεί

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News