ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Viral το βίντεο αστυνομικού που χορεύει ζεϊμπέκικο σε αμαξίδιο

NEWS VIRAL ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Πιστεύω θα δώσεις δύναμη σε πολλούς όπως έδωσες σε μένα!», έγραψε στο Instagram ο Γιώργος Τσαλίκης

Τον γύρο το διαδικτύου κάνει τις τελευταίες δύο ημέρες ένα βίντεο, το οποίο δείχνει έναν αστυνομικό σε αναπηρικό αμαξίδιο να χορεύει ζεϊμπέκικο σε γάμο.

Το βίντεο ανάρτησε στο Instagram ο Γιώργος Τσαλίκης, αναφέροντας ότι πρόκειται για τον Στράτο, έναν αστυνομικό που τραυματίστηκε σε καταδίωξη.

Δείτε ακόμα:  Προθεσμία να απολογηθεί την επόμενη Παρασκευή πήρε ο σταθμάρχης που έφυγε πριν τη λήξη της βάρδιας

«Απαγορεύεται ο χορός! Κι όμως αυτός ο χορός είναι νόμιμος. Γιατί ο Στράτος (Αστυνομικός που καθηλώθηκε σε αμαξίδιο μετά από τραυματισμό σε καταδίωξη) δε σηκώθηκε. Το σώμα του δε μπορεί να σηκωθεί. Μπορεί όμως η ψυχή του. Και χόρεψε ζεϊμπέκικο αντρικό, βαρύ και μάγκικο.

Του άντρα που ξέρει πότε και γιατί θα χορέψει τη ζεϊμπεκιά του. Σοβαρός μετρημένος και απόλυτος κυρίαρχος του εαυτού του χόρεψε με λεβεντιά! Στράτο σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να ανεβάσω αυτό το βίντεο, πιστεύω θα δώσεις δύναμη σε πολλούς όπως έδωσες σε μένα! Κι αυτό που σου είπα στο γράφω κιόλας! Δε θα σε ξεχάσω φίλε ποτέ! Καλή συνέχεια και τα λέμε μάγκα μου!», έγραψε ο τραγουδιστής στη λεζάντα.

Δείτε το βίντεο:

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

λεωνιδας μανωλακος

Μαθήτευσε σε Εργαστήρι Δημοσιογραφίας και Εργάστηκε ως στέλεχος στο χώρο της Διαφήμισης. Ανήκει στην συντακτική ομάδα του pireasnews.gr. Έχει επίσης ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων