«Βοήθησε με να πέσω στα μαλακά» – Το απίστευτο θράσος του 60χρονου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όσα είπε στους αστυνομικούς
Σε εξέλιξη είναι η απολογία του 60χρονου που σκότωσε στην Ανδραβίδα ένα ζευγάρι με τα δύο παιδιά του. Σήμερα η εφημερίδα «Πελοπόννησος» φέρνει στο φως δύο ακόμα στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια της εξέτασής του, που φανερώνουν το θράσος και τον κυνισμό του.
Αρχικά ενοχλήθηκε που οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 15.000 ευρώ στο σπίτι του. «Μου πήρατε τα λεφτά… Γιατί μου τα πήρατε;», φώναζε σε εμβρόντητο αξιωματικό. Ακολούθησε η δεύτερη πρόκληση. Απευθυνόμενος στον ίδιο αξιωματικό της Ασφάλειας, του είπε: «Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά».
Όσον αφορά στους φόνους των δύο βρεφών της οικογένειας, ηλικίας δύο και τριών ετών αντίστοιχα, ο επιθεωρητή της ΕΛΑΣ, υποστράτηγος Απόστολος Μαρτζάκλης είχε πει:
«Ο 60χρονος δεν τους έχει ομολογήσει», προσθέτοντας ότι «κατά τη διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας αναφέρθηκε στην παρουσία των δύο βρεφών στο σπίτι, λέγοντας στην συνέχεια ότι δεν θέλει να θυμηθεί τι έγινε ακριβώς και το μόνο που είπε στους αστυνομικούς ήταν ότι “αυτό που έκανα στα παιδιά, δεν συγχωρείται”».
Πάντως, όπως επισήμανε ο υποστράτηγος, σχετικά με τους φόνους των δύο παιδιών, αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από τα δείγματα γενετικού υλικού που έχουν ληφθεί.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Καταπέλτης το κατηγορητήριο για τον γυναικολόγο – Τον μήνυσαν 21 γυναίκες

Newsroom | Pireas News