Βούλα: Η "άγρια ομορφιά" της περιοχής δυσκόλεψε το έργο της κατάσβεσης σύμφωνα με τον υπουργό Στυλιανίδη!

Βούλα: Η “άγρια ομορφιά” της περιοχής δυσκόλεψε το έργο της κατάσβεσης σύμφωνα με τον υπουργό Στυλιανίδη!

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τελικά η περιοχή κρύβει τόση αγριεμένη φυσική ομορφιά που κανεις δεν είχε προσεξει ως τωρα με απόκοσμες χαράδρες, απροσπέλαστα φαράγγια και απόκρημνοι γκρεμοί να συνθέτουν το ανάγλυφο του Υμηττού

Την δική του τεκμηριωμένη εξήγηση έδωσε ο υπουργός πολιτικής προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, για το γεγονός ότι μία περιοχή σαν την Γλυφάδα και την Βούλα καιγόταν επί 20 ώρες.

Εκτός από τις καιρικές συνθήκες, το έργο έγινε τιτάνειο λόγω του ανάγλυφου της περιοχής. Αυτό είπε ο Χρήστος Στυλιανίδης σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕΕ.

Αυτή η επική περιγραφή Στυλιανίδη έφερε αμέσως στο μυαλό εκατομμυρίων Ελλήνων που έχουν επισκεφθεί την συγκεκριμένη περιοχή, την άγρια ομορφιά της Γλυφάδας, τους εξωτικούς κινδύνους της άγριας Βούλας και το ανεξερεύνητο τοπίο της Βάρης – Κορωπίου.

Εκτός από το ανάγλυφο όμως υπάρχει και η τρομερή πανίδα της περιοχής. Τα ποτάμια με τους αλιγάτορες, οι λίμνες με τους ιπποπόταμους, τα ξωτικά του δάσους της Αιξωνής που μεταμορφώνουν τις αιωνόβιες βαλανιδιές σε πολυτελείς βίλες όπου βρίσκουν καταφύγιο απόκοσμα Ορκ που τα πρωινά στοιχειώνουν δικαστικές αίθουσες.

Για την ακρίβεια, η Μόρντορ μοιάζει παράδεισος μπροστά στα Πηγάδια…

Ευτυχώς που αυτή την κρίσιμη στιγμή έχουμε έναν υπουργό σαν τον Χρήστο Στυλιανίδη και γλίτωσε τον Πειραιά από την λαίλαπα.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Συγκλονίζει η Μπέσσυ Αργυράκη: "Η φωτιά έκαψε ολοσχερώς το εξοχικό μου"-video

Newsroom | Pireas News