ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Βρέθηκαν δύο νεκρές γυναίκες στην Αστρίτσα Καρδίτσας – Στα 6 έφτασαν τα θύματα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Nέοι απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης με σκάφη του Λιμενικού από αποκλεισμένα χωριά του Νοτίου Πηλίου
Δύο γυναίκες ανασύρθηκαν νεκρές στα σπίτια τους στην Αστρίτσα Καρδίτσας από την κακοκαιρία Daniel. Οι δύο ηλικιωμένες βρέθηκαν σε διαφορετικά σπίτια.
Ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός της κακοκαιρίας Daniel είναι 6 νεκροί, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.
Nέοι απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης στο Νότιο Πήλιο
Νέα επιχείρηση απεγκλωβισμού δια θαλάσσης δεκάδων κατοίκων και τουριστών βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 6:30 το απόγευμα σε αποκλεισμένες περιοχές της Μαγνησίας και κυρίως του Νοτίου Πηλίου αφού έχουν καταστραφεί ή αποκλεισθεί όλοι οι δρόμοι της περιοχής.
Συγκεκριμένα πέραν της επιχείρησης απεγκλωβισμού από το Μικρό και τον Πλατανιά, γίνονται προσπάθειες με μεγάλα και μικρότερα σκάφη του Λιμενικού Σώματος να βοηθηθεί κόσμος που είναι εγκλωβισμένος στη Μηλίνα και τα Κουκουλέικα.
Ήδη στην περιοχή της Μηλίνας έχει προσεγγίσει το μεγάλο σκάφος ΛΣ 615 του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου και παραλαμβάνει 30 ανθρώπους που προσπαθούν να απομακρυνθούν από το παραθαλάσσιο θέρετρο και να τους μεταφέρει στον Βόλο.
Στην περιοχή βρίσκεται και το σκάφος ΛΣ 1027 που συνδράμει στον απεγκλωβισμό και στην απομάκρυνση τουριστών από τον οικισμό Κουκουλέικα που και αυτοί επιθυμούν να φύγουν από την αποκλεισμένη περιοχή, επισημάνθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.
Επίσης μεταξύ Πλατανιά, Μικρού και Τρικερίου άλλο σκάφος του Λιμενικού Σώματος, το ΛΣ 1219, κινείται παράκτια και περισυλλέγει ανθρώπους που προσπαθούν να απομακρυνθούν από τις κατεστραμμένες από τη θεομηνία περιοχές.
Όλα τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος αναμένεται μόλις ολοκληρώσουν τις αποστολές τους, που συντονίζονται από την Κεντρική Λιμενάρχη Βόλου Βασιλική Κωνσταντά και αφού απεγκλωβίσουν τον κόσμο από τις ακτές του Πηλίου, θα καταπλεύσουν στο λιμάνι του Βόλου αργά το βράδυ.

Δείτε ακόμα:  Καρφώθηκε σε δέντρο με το αυτοκίνητό του

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News