Βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό 11 εργαζόμενοι, εκ των οποίων οι τρεις εμβολιασμένοι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Δεν υπάρχουν εμβολιασμένοι υγειονομικοί στο ΑΧΕΠΑ με σοβαρή Covid -19 ή νοσηλεία»
Δεν υπάρχουν εμβολιασμένοι υγειονομικοί υπάλληλοι του ΑΧΕΠΑ με σοβαρή νόσο Covid-19 ή νοσηλεία, αναφέρει η διοίκηση του Νοσοκομείου, επικαλούμενη σημερινά δεδομένα και στοιχεία που τηρούνται στην υπηρεσία.
Νωρίτερα ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ, Χαράλαμπος Κοροξενός, επιβεβαίωσε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποίαεπτά υγειονομικοί πλήρως εμβολιασμένοι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.
Σύμφωνα με τη διοίκηση του Νοσοκομείου, στις 20 Αυγούστου βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό 11 εργαζόμενοι, εκ των οποίων οι τρεις εμβολιασμένοι, και τέθηκαν σε καραντίνα.
Εξάλλου, σε ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΧΕΠΑ αναφέρεται ότι: «Οι απουσίες εμβολιασθέντων εργαζομένων, που εμφανίζουν θετικό μοριακό τεστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ τίθενται σε καραντίνα, γεγονός που αποτελεί πιθανή περίπτωση ενώ δεν έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου έως σήμερα».
Η διοίκηση του Νοσοκομείου, επικαλούμενη στοιχεία του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου και του Τμήματος Λοιμώξεων διαψεύδει δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι την περασμένη Κυριακή (5/9) εργαζόμενοι του Νοσοκομείου εμφάνισαν συμπτώματα, προχώρησαν σε PCR test και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Λοιμώξεων του Νοσοκομείου.

Δείτε ακόμα:  Στις 11.131 τα κρούσματα στις ηλικίες 4-18 ετών την τελευταία εβδομάδα

Newsroom | Pireas News