ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

«Βρήκαμε μόνο το παντελόνι του»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ήταν κρεμασμένος στην πόρτα είπε “δεν αντέχω” και άφησε τα χέρια»
Τη στιγμή που είδε τελευταία φορά τον πατέρα του περιέγραψε ένας άνδρας από τον Βόλο. Όπως τόνισε ήταν κρεμασμένος στην πόρτα και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά ενώ σε εξέλιξη ήταν η κακοκαιρία Daniel.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Καραμανώλας επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Τελευταία στιγμή που είδα τον πατέρα μου ήταν κρεμασμένος στην πόρτα. Μόλις άκουσε από τη φωνή μου ότι είμαι καλά, μου είπε “δεν αντέχω άλλο” και άφησε τα χέρια του. Ήμασταν μαζί στο αυτοκίνητο. Εγώ κατάφερα να βγω».
Ο γιος του αγνοούμενου συνέχισε λέγοντας: «Από τη στιγμή που μου είπε ότι δεν αντέχει άλλο, δεν τον ξαναείδα. Τον πήρε ο χείμαρρος».
«Δεν έχει έρθει κανείς άλλος να μας βοηθήσει. Είμαστε όλοι μέρα στο ποτάμι και τον ψάχνουμε. Σκάβουμε με τα χέρια μας και δεν βρίσκουμε τίποτα» επεσήμανε.
Η αδερφή του αγνοούμενου προσθέτει: «Βρήκαμε μόνο το παντελόνι του, σχεδόν ένα χιλιόμετρο από το αυτοκίνητο. Ξέραμε ότι ζωντανό δεν θα τον βρούμε, αλλά ας τον βρίσκαμε. Δεν έχουμε εγκαταλείψει την ελπίδα μας, θέλουμε να τον βρούμε. Ας έρθει να μας βοηθήσει κάποιος»…

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Να αποδοθούν ευθύνες για το θάνατο του 16χρονου Ρομά

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News